De ce este implantul dentar cea mai buna solutie

clinica stomatologica din sector 3

Din diferite motive, odata cu inaintarea in varsta, majoritatea oamenilor sufera de probleme ale sanatatii orale, ajungand adeseori la pierderea dintilor naturali. Motivele ar putea fi urmatoarelele: lipsa unei rutine in ingrijirea si igienizarea danturii dupa fiecare masa, consumul de alimente prea reci sau prea fierbinti care duc in timp la fisuri ale smaltului dentar, bruxismul, parodontoza, accidente care au dus la ruperea sau dislocarea dintilor de la locul lor.

Odata aparute, procesele care formeaza caria trebuie stopate prin vizita rapida la stomatolog – altfel se adancesc afectand dintele in profunzime, acesta nemaiputand fi salvat.

Gratie tehnologiei si a descoperirilor din ce in ce mai avansate si mai inovative din domeniul stomatologiei, pacientii care au suferit pierderea unor dinti, se pot bucura din nou de un zambet sanatos daca aleg inlocuirea dintilor lipsa cu implanturi dentare.

Exista si alte solutii pentru inlocuirea dintilor pierduti, insa nici una nu este mai eficienta decat un implant datorita faptului ca acesta se integreaza in os asemeni dintelui natural. Iata cateva avantaje pe care le are alegerea unui implant dentar:

  1. Au o durata de viata foarte lunga. Ingrijit corespunzator, un implant poate rezista toata viata!

  2. Este biocompatibil, asadar riscul neacceptarii de catre organism este minim. Acestea sunt realizate din materiale de inalta calitate, testate si analizate astfel incat sa fie acceptate cu succes de organismul uman.

  3. Mentin calitatea si nivelul osului. Odata ce ai inserat un implant dentar, nu exista riscul ca osul sa se resoarba dar nu acelasi lucru il putem spune despre metodele mai vechi de restaurare a dintilor (punti).

  4. Dintii vecini nu sunt afectati. Nu este necesar ca stomatologul sa slefuiasca dintii invecinati! Odata cu slefuirea, acestia si-ar pierde stabilitatea si functionalitatea generand noi probleme.

  5. Imbunatatesc ocluzia dentara.

  6. Pacientul se obisnuieste rapid cu ele, masticatia realizandu-se si fiind perceputa exact ca si in cazul dintilor naturali.

  7. In unele cazuri sunt singura solutie (unde sunt multi dinti pierduti) in cazul inserarii unor lucrari fixe.

  8. Imbunatatesc si stabilitatea protezelor mobile.

  9. Aspect foarte placut, asemanator dintilor naturali.

  10. Alegerea lor imbunatatesc sanatatea si viata sociala a individului.

Poti sa iti faci o programare pe site-ul lor dentalcrownhealth.ro sunand la numerele de telefon afisate aici si poti vedea o multime de imagini edificatoare in ceea ce priveste procesul de restaurare dentara.

implanturi dentare

Exista numeroase clinici stomatologice care ofera pacientilor acest tip de interventie, insa trebuie sa alegem cu atentie profesionistul care se va ocupa de acest lucru, deoarece este o lucrare ce iti doresti sa o ai intreaga viata! Daca esti din Bucuresti, iti poti face o programare la clinica stomatologica din sector 3 , deoarece aici vei fi intampinat de profesionisti gata sa iti raspunda la fiecare intrebare sau nelamurire, oferindu-ti in acelasi timp calitate la cele mai bune preturi. Poti sa iti faci o programare pe site-ul lor https://dentalcrownhealth.ro/ sunand la numerele de telefon afisate aici si poti vedea o multime de imagini edificatoare in ceea ce priveste procesul de restaurare dentara.