De ce este bine sa citim carti de dezvoltare personala?

carti dezvoltare personala amalia popa blog

Mi se pare vindecator și inspirațional sa citesti cateva pagini dintr-o carte de dezvoltare personală pe zi. Numai un capitol sau 20 de pagini dimineața poate face diferența în felul în care vă vedeți pe voi înșivă și pe lumea din jurul vostru. Iată cinci beneficii ale unui obicei zilnic:

1.INVETI SA TE CUNOATI MAI BUNE PE TINE INSUTI

Când citiți o carte inspirationala în fiecare zi, vă inundați creierul cu cuvinte pozitive și concepte înălțătoare. Facandu-ti timp pentru acest lucru vă ridică buna dispozitie și vă menține în condiții optime mai des si pentru o perioada mai luga de timp.

2.  FACI ALEGERI MAI BUNE SI ESTI MAI POZITIV

Multe cărți de dezvoltare personală vin cu exerciții și sugestii care te gândesc la alegerile pe care le faci și de ce le faci. O evaluare sinceră a vieții tale, deoarece te eliberează să faci schimbările pe care trebuie să le faci, în timp ce încă te simți bine despre tine.  Când sunteți conștient de gândirea din spatele acțiunilor voastre, puteți șterge gandurile negative și le puteți înlocui cu cuvinte de dragoste, speranta, putere și magie. Acest lucru vă face să fiți foarte conștienți de ceea ce alegeți să vă umpleți, astfel încât să puteți face mai mult din ceea ce funcționează și mai puțin din ceea ce nu este.

3. NU TE DEZVOLTI, CI TE EXTINZI

Citirea unei cărți inspiratoare pe zi nu înseamnă îmbunătățirea vieții tale – ci sporirea vietii. Întregul punct al dezvoltării personale este să extindeți mai mult ceea ce ați primit, să nu îmbunătățiți ceea ce credeți că lipsește. Când abordați fiecare carte ca o hartă a comorilor pentru a descoperi cunoștințele ascunse, adoptați o atitudine jucăușă și curioasă, care vă permite să explorați fiecare carte dintr-un loc întemeiat și expansiv.

4. SPARGI BARIERELE LIMITATII

Începeți să credeți că puteți fi mai mult, faceți mai mult și experiență mai mult. O dietă zilnică de cuvinte inspiratoare te împinge să explori ceea ce ești capabil și unde limitele tale stau astfel încât să le poți distruge. Acesta este modul în care deveniți mai puternici și mai buni – vă îndrăzniti să mergeți acolo unde nu ați mai trecut înainte, astfel încât să puteți experimenta ceea ce nu ați avut înainte. Când credem că putem fi mai mult, suntem trași să facem și să ne simțim mai mult.

Daca sunteti pasionati de carti de dezvoltare personala, pe blogul https://amaliapopa.ro/ veti gasi o multime de pareri scrise ale celor mai importante astfel de carti. In felul acesta veti vedea daca o carte merita cumparata sau nu.