fbpx

De ce e mai avantajos să alegi piese de la dezmembrări – le găsești pe dezmembrarisuceava.ro

dezmembrarisuceava.ro

Fie că îți cumperi o mașină rulată sau una nouă, te poți trezi în situația în care trebuie să schimbi anumite piese. Când vezi că ți se aprind “emoji-uri” în bord, lampa lui Aladdin sau altele, te cuprinde panica, în special dacă nu știi ce înseamnă. Ajungi la un service și ți se spune că trebuie să schimbi unele piese altfel riști să îți pui viața ta, dar și a celorlalți participanți la trafic în pericol.

Piesele noi sunt de regulă foarte costisitoare și nu oricine își permite să le cumpere. Dar piesele second hand, în special alese de la centre de dezmembrări profesionale, au toate șansele să fie ca noi, în perfectă stare de funcționare, verificate și testate. Iar prețul lor este fără îndoială mai mic. Un astfel de centru unde găsești piese de calitate este Cupola Speed, cu pagina de prezentare dezmembrarisuceava.ro. Dacă nu ești din acest oraș, le poți comanda online. Pe lângă prețuri mici, vei descoperi și alte avantaje pe care le ai când alegi piese second hand.

Avantajele pieselor second hand

Te asiguri că achiziționezi piese originale – piesele alese de la un centru de dezmembrări precum Cupola Speed au garanția de a fi originale. Dacă te îndrepți înspre cele aftermarket, găsite pe site-uri dubioase, ai mari șanse să alegi chinezării.

Piese potrivite cu caroseria – elementele de caroserie sunt înlocuite destul de des, din motive estetice, în urma unor accidente. La un centru de dezmembrări ai șansa de a găsi piesa compatibilă cu culoarea mașinii, care se potrivește perfect pe șuruburi.

Ai posibilitatea de a negocia – piesele noi din magazinele de profil au prețuri fixe, în timp ce la dezmembrări ai șansa de a negocia și a obține un preț și mai bun.

Poți găsi toate piesele necesare într-un loc – e chinuitor să comanzi piese de pe diferite site-uri, din diferite orașe. Poate dura foarte mult până ajung și apoi până repari mașina, între timp plimbându-te cu autobuzul. Un proprietar își lasă întreaga mașină la dezmembrat, iar dacă ai nevoie de mai multe piese compatibile este mult mai ușor să le găsești pe toate la un centru de dezmembrări.

Descoperă piesele disponibile pe dezmembrarisuceava.ro și alege calitatea, la prețuri accesibile.

Contact:

[email protected]