fbpx

De ce canapeaua extensibila este o varianta mai indragita de oameni?

canapea extensibila cu 2 locuri

In prezent, oamenii sunt mult mai atrasi de produsele practice, care au intrebuintari multiple, care economisesc spatiu si care faciliteaza activitatile de zi cu zi. La aceasta categorie intra si piesele de mobilier, care au capacitatea de a imbunatati la un nivel inalt aspectul unei incaperi si care pot eficientiza distribuirea spatiului.

O astfel de piesa de mobilier, care nu ocupa mult spatiu in casa este si o canapea extensibila, care este mult mai folositoare decat o canapea fixa, cea din urma fiind folosita in scopuri limitate.

3 motive pentru care canapeaua extensibila este o achizitie inteleapta

  • Economisirea spatiului

Mai ales cand e vorba despre o locuinta de dimensiuni mici, fiecare spatiu si coltisor trebuie sa fie folosit cat mai intelept, pentru ca toate piesele de mobilier sa fie cat mai bine organizate si cat mai placute din punct de vedere vizual. Este important sa nu se creeze senzatia de spatiu aglomerat sau chiar sufocant, pentru ca poate afecta grav nivelul de productivitate.

Canapea extensibila cu 2 locuri | Canapea extensibila | CasaEduard.ro

canapea extensibila

  • Intrebuintari multiple

Persoanele care aleg sa cumpere o canapea extensibila cu 2 locuri pot sa se bucure si de facilitatile pe care le ofera o canapea standard – loc de primit musafirii, spatiu de relaxare, dar si de facilitatile pe care le ofera un pat. Existand posibilitatea de a se extinde si de a fi potrivita pentru doua persoane, canapeaua extensibila este varianta ideala la care apeleaza persoanele care vor sa se bucure de un produs la capacitatea sa maxima.

  • Transformarea livingului in dormitor in cateva minute

Cand musafirii raman peste noapte si apartamentul este dotat cu un singur dormitor, canapeaua extensibila se poate dovedi a fi o adevarata investitie, pentru ca transforma livingul in dormitor in doar cateva minute cu un minimum de efort. Cei care vor sa-si cumpere canapea extensibila, pot lua in considerare CasaEduard.ro, o fabrica de mobilier care cuprinde o oferta bogata pentru clienti.

In concluzie, canapelele extensibile pot fi considerate a fi investitii pe termen lung, datorita facilitatilor pe care le ofera tuturor utilizatorilor lor, dar si datorita achizitionarii lor la un pret accesibil.