fbpx

De ce avem nevoie sa sarbatorim ca la carte un eveniment important?

Pentru fiecare persoana in parte evenimentele importante difera deoarece fiecare varsta are bucuriile ei, dorintele ei si curiozitatile ei. Toate momentele importante trebuiesc sarbatorite ca la carte pentru a ramane cu amintiri frumoase, pentru a putea scrie cu placere si mandrie inca o fila in viata dumneavoastra. Ice Art ofera spectacole minunate pentru orice tip de petrecere, sau sarbatoare organizand in detaliu evenimente de gheata speciale, originale, de-a dreptul stralucitoare si pline de eleganta si fragilitate.

Cum sa aveti un eveniment special? Cele mai mici detalii ale unui eveniment trebuiesc luate in considerare, mai ales cand vine vorba de aranjarea locatie sau a meselor, nu trebuie sa omiteti nimic, pornind de la tacamuri si rolul acestora pana la lumanarele si aranjamentele de gheata, simple sculpturi sau sculpturi din gheata cu flori in interior, tinand cont de tema pe care o alegeti pentru eveniment sau chiar un bar de gheata care sa marcheze originalitatea petrecerii, eleganta si implicarea in organizare pentru ca totul sa fie perfect si impresionant pentru invitati. Nimic nu trebuie sa lipseasca de la un eveniment atat de important, dar nici prea mult fast si opulenta nu sunt indicate.

O sculptura din gheata nu este deloc pretentioasa, se potriveste perfect oricarui tip de eveniment si mai ales nu necesita o ingrijire aparte, isi pastreaza forma pana la 7 ore chiar si intr-un mediu cald, desi sunt si cazuri in care sculptura de gheata a rezistat si 2 zile.