fbpx

De ce ar trebui sa investesti intr-un soft de gestiune pentru magazin?

software CRM

Administrarea unei afaceri este o responsabilitate foarte mare, care presupune detinerea unor cunostinte de marketing si afaceri si abilitati de identificare a solutiilor pentru probleme dintre cele mai variate. Astfel ca poate fi o treaba foarte grea, din cauza careia unii antreprenori ajung sa piarda afacerea.

Numai ca o astfel de activitate poate fi simplificata si eficientizata prin intermediul tehnologiei, programele special dezvoltate pentru acest obiectiv fiind de mare ajutor. Drept urmare, pentru o mai buna administrare a afacerii de comert se poate instala un soft pentru gestiune magazin, care permite un mai bun control al vanzarilor si al stocurilor.

Planificarea si gestionarea stocurilor cu ajutorul unui software

Un pachet software de gestionare a stocurilor gestioneaza intrarile si iesirile din stoc. Datorita acestui fapt si adaptarii sale la sezonalitatea vanzarilor, stocul va putea fi planificat cat mai bine, in vederea imbunatatirii unor actiuni precum:

  • contactarea furnizorilor la timp astfel incat sa nu existe lipsa stoc pentru niciun produs, ceea ce se va traduce prin mai multe vanzari si clienti multumiti;

  • adaptarea productiei la nevoile reale – astfel produsele nu vor mai fi depozitate pentru perioade foarte lungi, ajutand deci la castigarea de spatiu;

  • economii financiare printr-o mai buna gestionare a datelor de expirare a anumitor produse.

Un pachet software este, de asemenea, de mare ajutor atunci cand vine vorba de inventariere. Cu primirea si eliberarea sigura a marfurilor pe tot parcursul anului, un software CRM ajutand la atragerea si fidelizarea clientilor, pentru a creste vanzarile si, implicit, incasarile companiei.

Soft pentru gestiune magazin | software CRM | AttoSoft.ro

Soft pentru gestiune magazin

In plus, cu un astfel de soft se pot imprima cu usurinta etichetele, formularele de comanda si bonurile de livrare, iar programul poate trimite alerte atunci cand cantitatea unui produs scade sub pragul minim indicat. De aceea, este important sa se aleaga programe de la companii profesioniste, cum este AttoSoft.ro.

Software-ul de gestionare a inventarului faciliteaza munca in echipa

Stocurile sunt gestionate de un singur software pentru intreaga companie, iar informatiile sunt transmise in timp real catre echipe. Acest lucru inseamna ca departamentul de vanzari sau departamentul de productie au aceleasi date actualizate in timp real. Acestia isi pot adapta munca la nevoile companiei intr-un mod optim.