fbpx

De ce alegem transportul maritim?

Transportul maritim este o solutie ideala atunci cand ai nevoie sa transporti cantitati mari de marfuri, pe distante lungi. Este una dintre cele mai vechi modalitati de transport, dar poate cea mai buna, din punct de vedere al costurilor si riscurilor minime de daune. Transportul maritim se face fie cu ajutorul containerelor, fie vrac, atunci cand marfurile sunt cereale, fertilizatori, produse metalurgice, produse din lemn sau marfuri agabaritice. Pentru ca un transport maritim sa se finalizeze in conditii optime, trebuie sa lucrati si cu un operator portuar Constanta, cu experienta vasta, ce ofera servicii de cea mai buna calitate.

Ce operator portuar pot alege in Portul Constanta? De peste 30 de ani de experienta, Socep, singurul operator portuar listat pe piata bursiera, la Bursa de Valori Bucuresti, dovedeste viabilitatea unei companii puternice si traditionale cu pozitie strategica in porturile Constanta si Agigea. Va punem la dispozitie 2 terminale, de marfuri generale, format din 6 dane operative: 35, 36, 37, 41, 42 și 43, cu o lungime de 210 metri fiecare si un terminal containere Constanta, ce isi desfasoara activitatea in danele 51 si 52, avand o lungime totala de 470 m si o platforma aferenta de aproximativ 150 000 mp.

Ne aflam intr-o zona strategica din Portul Constanta, cu acces facil pe cale maritima. Iti punem la dispozitie 8 dane de operare, depozite acoperite de 70 000 mp si 150 000 mp pentru terminalul de containere si o gama larga de echipamente si utilaje disponibile pentru clientii nostri 24/24 ore.