fbpx

De ce ai purta compleuri damă elegante?

Se întâmplă adeseori ca noi femeile să ne confruntăm cu probleme ale pielii. Materialul anumitor piese vestimentare ne provoacă iritații și disconfort. Putem găsi compleuri damă elegante care să ne priască pielii? Da! Anumite branduri comercializează pijamale satin care sunt bune și pentru doamnele cu pielea sensibilă. Care sunt ținutele de seară pe care le putem purta?

Putem purta pijamale satinate dacă avem o piele sensibilă?

Anumite texturi nu sunt bune pentru piele. Bumbacul, de exemplu, poate provoca mâncărimi și iritații persoanelor care poartă haine din bumbac. Fiecare persoană are un tip de piele diferit care se comportă diferit față de anumite texturi. Ce fel de haine, în special compleuri de noapte, pot purta aceste persoane?

S-a constatat că cele mai potrivite compleuri sunt cele din satin. Brandurile recomandă și ele compleurile satinate pentru doamnele care se confruntă cu o piele sensibilă. Astfel, ținutele pentru care pot opta sunt:

  1. cămăși de noapte satin;
  2. kimono-uri satin;
  3. seturi damă din satin;
  4. pijamale satinate cu mânecă lungă/scurtă și pantalon lung.

De ce anume o pereche de pijama satin este cea mai bună opțiune pentru o piele sensibilă? Urmează acest ghid pentru a te ajuta să alegi ținuta ideală tipului tău de piele.

Satinul protejează pielea de factorii hipoalergenici

Mai sus am adus în discuție bumbacul. Bumbacul este un material care nu priește anumitor persoane, în special cele cu pielea sensibilă. Din acest motiv, se evită purtarea unor astfel de haine. Ar fi satinul un înlocuitor potrivit pielii noastre?

S-a ajuns la concluzia că satinul face față factorilor hipoalergenici mai bine decât bumbacul și alte materiale. Pe lângă faptul că apariția iritațiilor este redusă drastic, satinul oferă și o atingere delicată pielii. Oricine poartă compleuri din satin va constata imediat diferența dintre pijamelele din satin și cele din bumbac.

Satinul absoarde excesul de umezeală produs de corp

Satinul mai este cunoscut și drept regina fibrelor. De unde vine această denumire? Specialiștii în fibre și texturi au constatat că satinul este cea mai bună cusătură când vine vorba de protejarea pielii. Astfel, deseori simți că te îmbraci cu o nouă piele atunci când porți pijamale satinate.

Ținutele satinate sunt astfel create încât să facă posibilă absorbția umezelii produse de corp pe timpul nopții. Bineînțeles, satinul păstrează o cantitate de umezeală necesară pielii pentru a rămâne hidratată și sănătoasă. Din acest motiv, și noi suntem de acord că satinul este regina fibrelor.

Satinul ține alergiile la distanță

Bolile pielii nu sunt singurele care pot provoca iritații sau disconfort unei persoane. Pe lângă iritațiile provocate de boli, unele persoane au de-a face și cu diverse alergii. Alergiile sunt provocate și de anumite materiale ale hainelor pe care le purtăm, în special ale pijamalelor.

În acest context, pijamalele de satin sunt cele mai potrivite dacă ai alergii ale pielii. Satinul împiedică apariția alergiilor și păstrează pielea intactă și sănătoasă. Nu o să mai ai gânduri cu privire la iritații sau alte disconforturi ale pielii cu pijamelele din satin. Le poți achiziționa cu încredere.

Cel mai bine dormi într-o pereche de pijama din satin

Calitatea somnului este dată și de hainele pe care le purtăm pe timp de noapte. Dacă acestea sunt prea largi sau prea strâmte, ne incomodează. Se poate ca ținutele să ne provoace alergii sau iritații. Toți acești factori afectează calitatea somnului nostru.

Există pijamale care să ne ofere cel mai bun somn posibil? Da. Acestea sunt pijamalele din satin. Pe lângă faptul că oferă pielii atingeri delicate, o pijama satin te ajută și să dormi bine. Cusătura fină a acestei ținute este astfel creată încât să ofere confort maxim oricui o poartă.

De la ce brand poți achiziționa compleuri satinate

Am vorbit mult despre beneficiile unei pijama din satin. Acum să recapitulăm ce tipuri de pijamale satinate putem achiziționa:

  • cămăși de noapte din mătase satinată;
  • kimono-uri satin;
  • seturi damă din satin;
  • pijamale satinate cu mânecă lungă/scurtă și pantalon lung.

Următoarea întrebare este: de unde putem achiziționa astfel de ținute? Primul brand care ne vine în minte este brandul La Nuit. Acest brand românesc are printre cele mai bune ținute satinate de pe piață la momentul actual. Recomandăm cu căldură acest brand pe care trebuie neapărat să-l încercați și voi!