De cate becuri avem nevoie in casa?

Te-ai gandit vreodata ce decor spectaculos poti crea cu ajutorul luminilor? Atat de simplu si totusi foarte complex iluminatul decorativ te poate scoate din incurcatura atunci cand spatiul este prea mic pentru prea multe decoratiuni, cand vrei sa ai o casa aerisita, dar si moderna si primitoare. Cum te poti folosi de becuri pentru a crea un spatiu relaxant, placut, cald si romantic? Mai multe surse de lumina va ajuta in a avea un decor spectaculos, creand zone in care sa scoateti in evidenta obiecte de decor sau foarte simplu sa aduceti lumina mai multa acolo unde aveti nevoie.

Cum trebuie luminata fiecare camera? In living ne petrecem cel mai mult timp, de aceea trebuie sa fie camera cea mai luminata, fie cu spoturi, fie lumini din mai multe surse si unghiuri pe care sa le potrivesti in functie de ce nevoie ai. Becurile led Philips sunt recomandate atat pentru calitatea luminii pe care o ofera cat si pentru durata de viata a acestora, de aceea fie ca vrei sa ai o lumina calda, fie ca vrei una rece, mai puternica, becurile led din noua generatie iti pot oferi acest lucru.

In bucatarie este nevoie de lumina mai puternica astfel incat munca ta sa fie usurata si de ce nu sa poti preveni micile accidente. Spoturile incorporate in mobila si o lustra in tavan cu becuri led 25w pot crea o lumina suficient de puternica pentru treburile casnice, dar si o lumina calda pentru relaxare la o cafea.