fbpx

De 20 ani pui de maratonist

In 2011, SAFIR sarbatoreste 20 de ani de experienta si doreste marcarea acestui moment printr-un maraton de evenimente aniversare.

Maratonul Aniversar 20 ani Safir este o campanie de comunicare conceputa cu scopul de a transmite trasaturile definitorii care au consolidat afacerea SAFIR in doua decenii de activitate: respect, responsabilitate, evolutie continua si tenacitate.

Aceasta campanie incorporeaza o gama vasta de activitati precum: surprize aniversare din partea Safir pe data de 20 a fiecarei luni, Caravana Maratonul Aniversar 20 ani Safir din cadrul hipermarketurilor Auchan Romania si din magazinele distribuitorilor de produse refrigerate Deliciosul de Vaslui din Husi, Barlad si Vaslui, concursul culinar Cartea de bucate aniversara 20 ani Safir si Maratonul Distractiei. Aceste evenimente se adreseaza tuturor categoriilor de public si contureaza atmosfera de sarbatoare prin distractie, voie buna, competitii si multe premii surpriza din partea SAFIR.

Caravana Maratonul Aniversar 20 ani Safir si in judetul Vaslui

Dupa succesul Caravanei Maratonul Aniversar 20 ani Safir din cadrul hipermarketurilor Auchan Romania, unde peste 2000 de participanti au intrat in posesia unui premiu maratonist, in perioada 29 iulie – 14 august, membrii caravanei pornesc sa premieze clientii magazinelor distribuitorilor de produse refrigerate Deliciosul de Vaslui din Husi, Barlad si Vaslui.

In fiecare weekend, timp de 3 saptamani, clientii care achizitioneaza minim doua produse refrigerate Deliciosul de Vaslui din locatiile in care va fi prezenta caravana, vor castiga garantat, prin tragere la sorti, unul dintre premiile puse la dispozitie de SAFIR: sort de bucatarie, termos, geanta cooler, rucsac sau magnet de frigider.

Maratonul Distractiei

SAFIR, companie recunoscuta pentru implicarea in viata comunitatii vasluiene, a considerat oportun ca aniversarea celor 20 de ani de activitate sa aiba loc in cadrul Zilelor Vasluiului. Astfel, pe data de 20 august, SAFIR va fi gazda Maratonului Distractiei.

In intervalul orar 9:00-12.00 va avea loc Maratonul Copiilor. Evenimentul, organizat in zona parcului Copou, va cuprinde numeroase concursuri cu premii, face-painting, spectacol muzical cu grupul Bibliosong, teatru de papusi si fotografii pe loc cu indragita mascota, Deliciosul de Vaslui. 20 de premii si diplome vor recompensa talentul sau aptitudinile sportive ale micilor maratonisti.

Incepand cu ora 19:00, in zona Strandului Municipal Vaslui, SAFIR va porni in Goana dupa Maratonisti. In cadrul acestui eveniment, toti participantii vor avea parte de o tombola cu premii garantate, premii acordate pe loc, concursuri informative si produse Deliciosul de Vaslui preparate la gratar.

Evenimentul aniversar se va incheia cu un concert antrenant la care sunt invitate trupele Mandinga, Iris si Dj. Project. Timp de aproape 3 ore, cele 3 formatii care vor veni sa fie alaturi de SAFIR, vor face atmosfera pentru a incheia cu fast Maratonul Distractiei. Mai multe informatii cu privire la desfasurarea evenimentelor aniversare pot fi accesate pe www.maratonulsafir.ro.