fbpx

David Gandy semneaza colectia de lenjerie intima si imbracaminte de noapte David Gandy for Autograph exclusiv pentru Marks and Spencer

Marks & Spencer continua colaborarea de succes cu modelul David Gandy si lanseaza noua colectie de lenjerie intima si imbracaminte de noapte pentru barbati – David Gandy for Autograph.
Noua colectie David Gandy for Autograph este realizata din materiale premium, precum bumbac Suprima, un material soft, si jerseu Lycra pentru a oferi un plus de confort indiferent de stilul ales de fiecare barbat.
David Gandy a lucrat indeaproape cu expertii M&S pentru a realiza o colectie exclusiva intr-o paleta monocroma de negru, alb si gri, creata in patru stiluri de lenjerie intima: boxeri, doua modele de chiloti de tip pantaloni scurti (trunks & hipsters) si chiloti simpli. Atentia acordata detaliilor defineste noua colectie si pune accent pe formele rafinate si confortabile.
David Gandy a declarat: „Sunt incantat sa lucrez cu Marks & Spencer la acest proiect. Este prima data cand am fost implicat in designul si crearea unei colectii si m-am bucurat pe deplin de fiecare minut. Am vrut sa ne concentram pe detalii, de la calitatea materialelor si confortul din fiecare zi, pana la stil, astfel incat acestea sa fie punctul de referinta al fiecarei piese si sa formeze elementele esentiale ale gamei.”
Scott Fyfe, Director Imbracaminte Barbati, Marks & Spencer, a declarat: “In fiecare an vindem peste 14 milioane de piese de lenjerie intima pentru barbati. Aceasta colaborare aduce experienta Marks & Spencer si viziunea unica a lui David pentru design si finisaje, dezvoltata in timpul carierei sale de mare success ca top model. Suntem incantati de lansarea acestei colectii. Clientii nostri se vor bucura de calitatea si croiala exceptionala ce se regaseste in fiecare piesa din gama.”