fbpx

„Daruieşte speranţa” – primul eveniment Christian Hope

Mii de copii din România fac parte din familii pentru care și pâinea reprezintă un lux. Familii care locuiesc în case dărâmate sau, mai rău, chiar sub cerul liber. Iar copiii nu au altă opțiune decât să învețe să supraviețuiască și să se maturizeze mult mai devreme decât și-ar dori.
Alte mii sunt loviți de boli incurabile și își petrec mai toată copilăria în spitale, unde fac față unor tratamente pe care mulți dintre adulți nu le-ar putea suporta. Sunt oameni care nu au ales să ajugă în situații critice, dar se află în ele. Copii care, teoretic, nu au nici un fel de viitor. Practic însă, „Christian Hope” își propune să schimbe în bine destinul persoanelor nevoiașe și să le ofere copiilor o șansă la viață, la educație, la un trai decent.
„Cu toate că activitatea fundaţiei noastre este la început, am descoperit, verificat și contribuit la ajutorul multor familii care aveau nevoie de noi. Care erau disperate să supraviețuiască și pentru care am oferit tot ce ne-a stat în putință. Și pe care încă le ajutăm, în continuare. Pentru că au nevoie de sprijin constant, de speranță…” mai adaugă Marius Pandel.
Fundaţia Christian Hope iniţiază un proiect de anvergură ce îşi propune să vină în sprijinul copiilor proveniţi din familii aflate în dificultate şi cu ajutorul câtorva centre de zi din Bucureşti, organizează primul eveniment dedicat acestor copilaşi. Evenimentul „Dăruieşte speranţă” va avea loc in data de 5 decembrie a.c. şi include mai multe activităţi special dedicate celor 120 de copii ce fac parte din: Asociaţia „Ana şi Copiii”; Centrul Sf. Dimitrie, Fundaţia „Viitor Pentru Copiii României”, Şcoala Gimnalizală A. Paunescu şi Liceul Tehnologic Sf. Antim Ivireanul din Bucureşti.
„Christian Hope a pregătit un program special pentru aceşti copii, program ce va debuta cu o mică excursie ce va include un tur ghidat al Muzeului Naţional de Istorie Naturală „Grigore Antipa”, urmat de servirea mesei în oraş şi finalizându-se cu un spectacol de teatru muzical, recitaluri de colinde, jocuri şi dansuri special organizate pentru copii în cadrul centrului comercial Promenada. Evenimentul se va desfăşura pe data de 5 decembrie, între orele 11:00-19:00” declară Andra Haresh, Vicepreşedinte al Fundaţiei Christian Hope.
Toţi cei care doresc să se alăture acestei cauze, sunt invitaţi să participe la activităţile organizate în centrul comercial Promenada. Iar cei ce doresc să contribuie activ la acţiunile de ajutorare ale fundaţiei Christian Hope, pot face donaţii în jucării, cărţi, hăinuţe sau încălţăminte în urna special concepută în cadrul evenimentului.

***
Fundaţia Christian Hope a luat naştere în luna mai 2015 la iniţiativa agenţiei de turism Christian Tour, fiind înregistrată în Registrul Fundaţiilor şi Asociaţiilor sub nr. 3945/B. Scopul asociatiei este nepatrimonial, apolitic şi vizează să schimbe în bine destinul persoanelor nevoiașe și să le ofere copiilor o șansă la viață, la educație, la un trai decent.