fbpx

Daruieste i celui mic un scaun auto pentru copii pentru ca plimbarile cu masina sa devina o placere

Magazinul online iL Bambino ofera acum de sfarsit de an o gama larga de scaune auto pentru cei mici, parintii avand posibilitatea de a le face un cadou frumos acum de Anul Nou.

Date fiind accidentele care au loc foarte des pe strazile din Romania, un scaun auto pentru cel mic care sa ii ofere in primul rand siguranta dar si confort in timpul plimbarilor cu masina.
Modelele de scaune auto pentru copii de la iL Bambino au fost proiectate special pentru siguranta si confortul acestora pe durata calatoriei cu masina.

Aceste scaune auto pentru copii sunt impartite pe grupe de greutate, parintii putand alege care se potriveste cel mai bine nevoilor si greutatii celui mic.

Scaune auto pentru copii in functie de nevoile si greutatea celor mici

Scaunele auto de la iL Bambino sunt impartite pe categorii de greutate:0-13 kg, 0-18 kg, 0-25 kg, 9-18 kg, 9-25 kg, 9-36 kg, 15-36 kg. Dupa cum se observa, la iL Bambino sunt disponibile o multitudine de scaune auto pentru cei mici, parintii avand posibilitatea de a-l alege pe cel mai bun pentru copilul lor.

Toate aceste scaune auto pentru copii de la il Bambino prezinta multiple avantaje cum ar fi: se monteaza usor in masina, il fereste pe cel mic de multe pericole ce pot aparea in timpul calatoriei cu masina, il ajuta pe cel mic sa aiba o priveliste cat mai buna in timpul mersului cu masina.

Pentru mai multe detalii puteti suna la 0746.332.032 sau .0767.512.137