fbpx

Daret Tehno nu se joaca cu focul ci il imblanzeste

Lucrezi in domeniul metalurgiei sau in industria constructoare de masini? Ai nevoie de cazane incalzitoare, dar si de instalatii termice? Cauti de ceva vreme arzatoare romanesti de gaz natural, insa nu ai intalnit pana acum o firma care sa-ti satisfaca cerintele? Daret Tehno din Cluj-Napoca poate deveni partenerul tau cel mai de nadejde cand vine vorba de industrie, deoarece compania a acumulat multa experienta in domeniu inca din anul 2000, cand a fost infiintata. Indiferent ca esti persoana fizica sau persoana juridica, Daret Tehno te poate ajuta cu produse si servicii de calitate superioara. Profita acum de cunoasterea si experienta Daret Tehno si vei fi cu siguranta multumit ca ai gasit, in sfarsit, partenerul ideal!
Daret Tehno – un partener pe cinste!

Daret Tehno activeaza deja de peste 13 ani in domeniul termo-energetic, iar principalul sau obiect de activitate se refera atat la proiectarea, cat si la producerea de cazane si de instalatii termice si instalatii electrice.
Pentru ca Daret Tehno doreste sa ofere produse de calitate tuturor oamenilor, compania se adreseaza atat utilizatorilor casnici, cat si utilizatorilor industrali, dar si agentilor economici. Pentru utilizatorii casnici Daret Tehno ofera o gama de produse, printre care se numara si panourile solare sau panourile fotovoltaice, dar si instalatii de tratare a apei. In schimb, pentru utilizatorii industriali, compania pune la dispozitie arzatoare, cazane, automatizari, accesorii si piese de schimb.
De asemena, Daret Tehno iti ofera si servicii de consultanta, ceea ce este un lucru esential pentru un viitor client, proiectare, optimizari, reparatii, service si punere in functiune.
Echipa Daret Tehno se deplaseaza oriunde in tara atunci cand clientul are nevoie de ea. Nimic nu este prea greu, atunci cand vine vorba de a pastra un parteneriat optim pentru ambele parti!

Arzatoarele de gaze naturale – pentru ca Daret Tehno iubeste produsele romanesti

Atunci cand auzi de firme romanesti care apreciaza la randul lor produsele romanesti, care proiecteaza, produc si comercializeaza toate aceste produse, inima iti creste de mandrie. Nu este vorba in mod obligatoriu de patriotism, insa este clar ca trebuie sa ne promovam produsele proprii. Iar pentru a le promova trebuie sa ne dam silinita, cu totii, sa ne facem cat mai bine treaba, oriunde ne-am afla.

La fel face si firma Daret Tehno, care promoveaza arzatoarele romanesti marca Soreva. Pentru doritori, compania pune la dispozitie mai multe modele, astfel incat, cu siguranta vei gasi ceea ce cauti.

Ce este un arzator? Definitia spune ca acesta este de fapt un aparat care permite amestecarea combustibililor cu aer, astfel incat sa se produca arderea. Deci, un arzator de gaze naturale foloseste ca si materie prima tocmai gazele naturale.

Unde se folosesc aceste arzatoare? Cel mai des, ele sunt utilizate in metalurgia feroasa si neferoasa, chimie, petrochimie, in constructii sau in agricultura.

Pentru ce se folosesc arzatoarele de gaze naturale? In primul rand, ele sunt folosite pentru incalzirea centrala, care are la baza cazanele de apa calda. Alte intrebuintari: generatoare de abur, topire metale, fierarire, acoperiri galvanice, pasteurizare, uscare cherestea, afumare sau lucrari de hidroizolatii.
Ia legatura, acum, cu Daret Tehno si beneficiaza de toate ofertele companiei cu privire la arzatoarele de gaze naturale produse in Romania.