fbpx

Dany D lansează a doua piesă din Trilogia de los Besos „No me mates”

Cântărețul român de reggaeton originar din Transilvania, Dany D „mi amor” lansează al doilea episod din Trilogia de los Besos, după Besos Criminales, piesa numită No me mates”.

„No me mates” îl surprinde pe protagonistul nostru Dany D în căutarea iubitei sale, dispărute fără urmă. Acțiunea videoclipului are loc atât în România, cât și în Mexic. Dany D interpretează rolul unui  afacerist român, ce angajează un detectiv particular pentru a-și căuta iubita, pe care o găsește în cele din urmă în Puerto Vallarta – Mexic.

Povestea de dragoste a celor doi te ține mereu în suspans, nelipsind acțiunile imprevizibile ale personajului principal și acea doză de mister ce ne face să vrem să descoperim mai mult.

Producția muzicală este în colaborare cu Orlando di Pietro, nominalizat la premiile Grammy, recunoscut și pentru succesul melodiei Vivo pensando en ti – Felipe Pelaez & Maluma.

Scenariul, muzica și versurile videoclipului sunt semnate de Dany D.

Regia – Daniel Costache si Dany D

No me mates por favor! exclama DANY D „mi amor” în cel de-al doilea single al său!

Check this out: https://www.youtube.com/watch?v=ZQXvNoK6pAI

 

Cine este Dany D ?

Dany D este un cântăreț, compozitor și actor din Transilvania, absolvent al facultății de Teatru și Film “UNATC ILE Caragiale”.
În 2006 a interpretat rolul lui Jesus în musical-ul “Jesus Christ Superstar” în regia lui Adrian Pintea, sub coordonarea muzicală și vocală a Sorinei Creangă. În 2010 a interpretat rolul lui Che în musical-ul “Evita”.
Între 2010 și 2015 a coordonat în limba română și limba franceză spectacolul de teatru Cântăreața Cheală de Eugen Ionesco, în care a și interpretat rolul domnului Martin.
În 2015 a făcut figurație specială în filmul “See you soon” alături de Liam McIntyre, protagonistul din serialul HBO Spartacus.
În 2016 a fost concurent “X Factor România” primind 4 de DA. A fost văzut de Carla’s Dreams ca un potențial câștigător al concursului.
În 2019 a jucat în filmul românesc “Regina Maria” în regia lui Alexis Sweet Cahill, interpretând rolul unui reporter.

Tot în 2019 s-a lansat în industria muzicală din Mexic cu scurta telenovelă “Trilogia de los Besos” al cărui prim episod/cântec se numește “Besos Criminales”.