fbpx

Daniel Ilinca vorbeste la F64 despre secretele fotografiei nud

In cele mai multe imagini nud pe care Daniel Ilinca le-a realizat si publicat, modelul este AISII, numele “de scena” al sotiei sale Ana-Maria. Fie ca aceasta este intr-un decord minimalist, intr-un cadru alb-negru, fie ca se regaseste intr-o lume de basm, Daniel sustine ca importanta, de fiecare data, este conexiunea intre cei doi. “Legatura intre model si fotograf este reteta succesului. Modelul este un simbol pentru putere, frumusete, curaj, pasiune si chiar dragoste. Este datoria noastra ca fotografi sa transpunem in imagini aceasta experienta”, explica Daniel Ilinca. Fotografiile sale au fost prezente de-a lungul timpului in reviste din Romania si din strainatate si succesul sau este un exemplu de cat de mult poti evolua, daca vrei cu adevarat, el fiind un fotograf autodidact.

“Daniel Ilinca este atat un model de determinare si creativitate, cat si un exemplu al succesului in fotografie atunci cand ai o viziune pe care vrei sa o prezinti lumii. La evenimentul gazduit de F64, Daniel va impartasi cu cei din sala secretul din spatele celor mai spectaculoase fotografii ale sale, va povesti despre creativitate, pasiunea sa pentru fotografie si despre cum este sa lucrezi alaturi de partenerul de viata”, a declarat Ana Maresescu, community manager F64.

Inainte sa ajunga fotograful cunoscut din prezent, Daniel Ilinca a inceput prin a studia stilurile altora si a vedea ce poate invata de la ei si cum poate aplica viziunea sa asupra fotografiei. Unul dintre lucrurile care l-au ajutat a fost feedback-ul primit pe site-uri nationale sau internationale. Fotografiile lui Daniel Ilinca pot fi vazute pe site-ul sau si pe pagina de Facebook.