fbpx

Da-ti invitatii pe spate cu un bar de gheata!

Gusturile invitatilor la nunta s-au schimbat radical in ultima vreme. Daca in alte timpuri simplitatea era apreciata si chiar dorita, astazi este la moda luxul, excentricitatea, meniul exotic si petrecerea tematica. Toti asteapta de la tine sa-i uimesti, sa-i dai pe spate cu niste tinute fabuloase, cu un meniu ultrarafinat, muzică de calitate si bauturi fine. Competitia intre miri este acerba, fiecare cuplu temandu-se ca nu cumva sa ramana mai prejos.

Ca sa faci fata cu brio invitatilor tai pretentiosi comanda un bar de gheata, adu niste barmani specialisti si fii sigur ca toata lumea va aprecia creativitatea ta. Lasa cocktailurile sa curga si atmosfera se va incinge de la sine. Si nici ringul de dans nu va ramane gol. Cine nu apreciaza un bar sclipitor de gheata, un Cuba Libre, un Mojito sau un White Russian într-un pahar sofisticat si muzica buna la nunta?

Cum sa ii impresionezi mai bine si mai usor daca nu cu un bar de gheata? Acesta intruneste toate calitatile unui decor impresionant, dar si a unui bar util special pentru prepararea bauturilor, doar ca intr-un aer nou, fresh!