D S Damat din Plaza Romania s a redeschis

De pe 1 august, clientii Plaza Romania pot beneficia din nou de gama de produse oferita de retailerul turc D’S Damat. Spatiul magazinului a fost reconfigurat, ocupand acum o suprafata de 190.76 metri patrati.

D’S Damat, brandul detinut de compania turca Orka Group, a devenit, in doar patru ani de la intrarea pe piata romaneasca, lider pe segmentul de vestimentatie masculina, detinand in prezent zece magazine in cele mai mari centre comerciale din Romania. Inca din 2010, D’S Damat s-a remarcat prin raportul calitate-pret al produselor vestimentare, devenind una din principalele optiuni pentru consumatorii din Romania in ceea ce priveste achizitionarea hainelor elegante, de tip business sau casual.

Retailerul se distinge prin oferta diversificata, designul si calitatea materialelor, in mare parte realizate in Italia, comparabile cu cele ale marilor branduri vestimentare internationale. D’S Damat a devenit un etalon pentru barbatii care acorda o deosebita atentie imaginii lor si tinutei vestimentare pe care o poarta.

Printre persoanele publice din Romania care poarta vestimentatiile brandului se numara prezentatori de stiri, prezentatori de emisiuni de divertisment, actori si artisti. In 2015, D’S Damat continua strategia cu care a debutat pe piata din Romania, planuind deschiderea unor noi magazine in locatii premium, precum cele mai vizitate mall-uri din tara.

Redeschiderea D’S Damat face parte din strategia de modernizare a Plaza Romania.