Cursuri online pentru diverse domenii de interes, doar pe platforma eCalificat

9 septembrie 2022
Autor:
European Advertising Holding S.R.L

Dacă vrei o reconversie din punct de vedere profesional sau vrei o schimbare care te va ajuta în satisfacerea planurilor tale de viitor, să știi că este disponibilitate spre un astfel de proces oricând. Opțiunile tale spre a-ți mări orizonturile sunt nenumărate, voința ta este cea care contează la final.

eCalificat îți pune la dispoziție un program larg de cursuri, din diferite domenii de specialitate. Acestea corespund tendințelor actuale și în aprofundarea lor vei dobândi cunoștințe noi și de durată. Programele vin într-o gamă variată și sunt acreditate la nivel național.

Programale eCalificat se desfășoară sub forma unor cursuri online. Aceștia doresc a sta la dispoziția publicului prin deschiderea unor noi orizonturi în ceea ce privește drumul profesional și personal a celor care optează pentru astfel de cursuri.

Beneficii în alegerea cursurilor eCalificat

Odată ce ai ales cursurile eCalificat, ai parte și de anumite avantaje:

  • Cursuri online, cu programe elaborate de către specialiști după anumite criterii actuale.
  • Axarea doar pe domeniul care prezintă interes, utilizatorul se concentrează doar pe materia aleasă, aprofundând doar cunoștințe din gama lui de interes.
  • Prezentarea acestor cursuri însoțite de elemente multimedia, pentru a îi ușura toată schema de învățare.
  • Interacțiuni online cu lectorul sau cu ceilalți utilizatori pentru a ușura procesul de învățare și pentru a fi mereu conectat la noutăți.
  • Un program flexibil adaptat ritmului său, fără termene limite.

De ce să alegi eCalificat?

Gama de programe de studiu pusă la dispoziție de eCalificat este bogată în variante. Este concepută în așa fel încât oricine, indiferent de vârstă, să se poată dezvolta alegând unul sau mai multe programe. Formatorii sunt niște specialiști în domeniul în care activează și dau dovadă de profesionalism.

Suportul tehnic este asigurat pe toată durata parcurgerii cursurilor, pentru a ușura munca și pentru a economisi din timpul utilizatorului.

În cadrul cursurilor se optează pentru organizarea de seminare, traininguri dar și conceperea într-un mod personalizat a etapelor de parcurgere a cursurilor. În acest fel utilizatorul învață și se documentează doar în filiera selectată de acesta. Modul în care eCalificat alege să comunice aceste informații se desfășoară într-un mod transparent, dând dovadă de profesionalism. De asemenea, pe toată durata procesului, utilizatorul poate solicita informații suplimentare de la lector cu privire la informațiile de care este interesat.

Formare individuală sau în grup, în funcție de preferințe

Aceste cursuri sunt disponibile atât individual, cât și pentru instituții sau companii. Acestea cuprind cursuri ce țin de dezvoltarea pe plan personal, cu accent pe partea emoțională, până la cursuri ce țin de hobby-ul și de pasiunile unei persoane.

Diferitele domenii de studiu pot surprinde pe oricine interesat de ele prin diversitatea acestora și prin maleabilitatea lor.

Listele cu acestea pot fi consultate pe site-ul ecalificat.ro. Acolo veți găsi lista completă a tuturor programelor disponibile, cât și prețul acestora. La fiecare curs selectat, explicațiile necesare vor fi disponibile, dar și materialele pe care eCalificat le pune la dispoziție pentru aprofundarea acestora. Materialele ajutătoare sunt incluse în preț și nu sunt solicitate taxe în plus.

La sfârșitul oricărui curs, garanția absolvirii lui se face printr-un certificat care atestă parcurgerea materiei. Pe acesta este menționat programul de studii ales, cât și formele de evaluare parcurse. Acesta poate servi pe viitor prin prezentarea lui atașat unui CV, pentru a atesta dovada informațiilor prezente în acesta.

Scopul cursurilor eCalificat este de a oferi șansa îmbogățirii cunoștințelor unei persoane, pe lângă cele dobândite deja. Este un prilej numai bun pentru persoanele ce nu au avut posibilitatea până acum să acumuleze anumite cunoștințe ce le pot folosi pe viitor, în carieră sau pe plan personal.

Contact:

[email protected]

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram