CURSURI GRATUITE PRIN E LEARNING: educatie manageriala si consultanta pentru intreprinzatorii din sectorul turistic

Inscriere: 15 ianuarie 2012 – data limita pentru inscrierea si selectia a 500 de intreprinzatorii din sectorul turistic, care vor beneficia in mod GRATUIT de cursurile oferite in cadrul acestui program.
Desfasurare: februarie 2012 – octombrie 2012, pe o perioada de 9 luni, prin intermediul platformei e-Learning de pe site-ul proiectului www.intreprinzatorturism.ro

Modulele de curs pot fi accesate oricand si oricunde prin intermediul internetului: Management Turistic, Plan de afacere – Cerere de finantare, Marketing si Promovare, Management Financiar, IT&C.

Procedura de inscriere:
– transmiterea unei Scrisori de intentie, impreuna cu Curriculum Vitae al solicitantului, catre unul din consultantii din regiunea aferenta
– cunostinte de operare a computerului
ATENTIE! 100 de cursanti inscrisi in proiect vor fi selectionati pentru a participa la Programul de schimb de experienta in Spania, in perioada august – octombrie 2012.

Mai multe informatii? Este simplu: completati Formularul electronic de pe site-ul proiectului www.intreprinzatorturism.ro, la sectiunea “Inscrie-te” sau contactati consultantul regional din regiunea dumneavoastra, conform sectiunii „Contact”.

Va invitam sa deveniti membrii ai celei mai performante retele de dezvoltare antreprenoriala a intreprinzatorilor in turism!

Echipa proiectului „Intreprinzatori in turism – Pensiuni in Romania” – turism@fntm.ro