Cursuri eCalificat, cheia pentru obținerea diplomelor în sistem elearning

10 iunie 2022
Autor:
European Advertising Holding S.R.L

În contextul în care în ultimii ani au luat naștere mai multe concepte de a studia individual, în ritmul propriu al fiecăruia dintre noi, cursurile online s-au dezvoltat rapid, oferind posibilitatea la zeci și sute de persoane să-și urmeze pasiunile și să le transforme în meserii.

Pe piața de profil sunt la ora actuală o multitudine de platforme, de unde, cu un simplu click îți poți lua direct ce curs te interesează și să îl parcurgi în ritmul tău, ba chiar să revii asupra informațiilor dacă acestea nu s-au cristalizat cum trebuie.

Dezvoltarea unui sistem de calificare profesională a dus la crearea proiectului eCalificat, în cadrul Fundației Pentru Formare Profesională și Învățământ Preuniversitar- Viitor.

Cursuri individuale și cursuri pentru companii  

Cursurile online prin intermediul acestui program se adresează atât persoanelor individuale cât și companiilor care doresc să aibă un personal bine pregătit în diverse domenii, capabil să facă față la o multitudine de provocări.

Astfel utilizatorii acestei platforme pot beneficia de cursuri de dezvoltare personală, de finanțe contabilitate, de marketing vânzări, de management, de sănătate, igienă sau servicii sociale sau de cursuri de beauty.

Calitate și performanță în domeniul educațional  

Pentru că acest sistem de elearning se bucură de un mare succes în străinătate, cursurile organizate de eCalificat au fost organizate în conformitate cu legislația formării profesionale a adulților, adresându-se acelor persoane care doresc să dobândească o calificare sau o specializare într-un domeniu anume sau, de ce nu, să-și schimbe domeniul în care activează.

Flexibilitatea de care dă dovadă acest sistem de predare-învățare corespunde pe deplin cerințelor de pe piață, trecând peste rigiditatea vechilor concepte de predare care limitau atât profesorii cât și elevii la o comunicare rigidă.

Astfel, eCalificat reprezintă un proiect care conferă valoare procesului de educație, deoarece procesul și tehnicile de învățare se ridică la alt nivel, la alte standarde.

Competențele personale și profesionale asigurate de eCalificat sunt cele care corespund așteptărilor publicului prin programele de formare profesională.

Cursuri on-line în ritmul propriu  

Prin cursurile online organizate de eCalificat oricine are ocazia să își însușească contra unui preț accesibil, specializarea într-un domeniu pe care îl agreează.

Cursurile online au o structură atractivă, cu un conținut bine structurat, elaborat de specialiștii din domeniul respectiv. Conținutul media se bazează pe studii și pe exemple practice, cu desene sugestive.

Procesul educațional devine în felul acesta mult mai eficient, pentru că utilizatorii primesc în felul acesta șansa de a se concentra doar pe ce îi interesează. În felul acesta studiul se simplifică și se evită încărcarea inutilă a cursului cu elemente care îngreunează procesul de învățare.

Programul de studiu flexibil, fără prezența la ore fixe este un alt element atractiv al cursurilor online. Într-adevăr, acesta îți permite să studiezi în ritmul tău, fără respectarea unui orar prestabilit.

Accesul simultan la mai multe programe din domenii conexe ajută utilizatorii să dobândească cunoștințe variate mai rapid și mai eficient.

Interacțiunea online permite ca utilizatorii unui anume curs să interacționeze între ei prin forumul din cadrul platformei. În felul acesta se pot primi lămuriri suplimentare chiar de la colegii de curs sau de la lectorul cursului.

Înscrierea și obținerea unui certificat de absolvire  

Prin crearea unui cont și folosirea datelor primite ai acces la cursurile care se desfășoară online. Primești acces la două zile după confirmarea plății, prin user și parolă individuală.

După absolvirea cursului este emis certificatul de absolvire, eliberat de furnizorul de formare profesională. Acesta face dovada unei pregătiri inițiale într-un anumit domeniu și este expediat prin poștă sau la cerere prin curierat rapid.

Pentru mai multe detalii accesați pagina oficială de la eCalificat.

Contact: [email protected]

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram