Cursuri de formare profesionala un pas important in cariera ta

Foarte multe companii solicita angajatilor cursuri de formare profestionala, de aceea SC Antonnet SRL, in cadrul brandului A-Z Cursuri, va ofea in prezent 5 cursuri de formare profesională precum: Asistent Manager, Reprezentant Medical – Vanzari, Organizare evenimente constructie campanie de comunicare si PR, Dezvoltare de abilitaţi antreprenoriale, Curs 7 secunde – Un pas important în crearea unui brand personal .
Echipa A-Z Cursuri este formata din persoane cu experienta in domeniile in care sustin cursurile de formare profesionala.
Aproape 300 de cursanti, din toate colturile tarii, au parcurs training-urile online. In anul 2013, peste 85% dintre acestia s-au declarat multumiti de serviciile A-Z Cursuri, oferind calificative intre 8 si 10 (pe o scala de la 1 la 10).
Misiunea brandului este de a informa si a crea mai multi profesionisti pe piata muncii din Romania, prin intermediul cursurilor lor.
Se definesc prin profesionalismul, accesibilitatea si onestitatea pe care le afiseaza la fiecare curs . Viziunea lor este de a oferi un numar cat mai mare de cursuri in toate orasele din Romania.
A-Z Cursuri este un brand care-si propune sa ofere servicii de calitate si valoare tuturor celor care doresc sa se perfectioneze, sa acumuleze cunostinte, sa faca o schimbare in cariera.
De asemenea, A-Z Cursuri a furnizat programe de formare in vanzari pentru companii de prestigiu din domeniul aparaturii si dispozitivelor medicale, precum si a produselor din plante.
Va invitam sa va imbogatiti cunostintele sau sa le certificati!
Detalii pe www.a-zcursuri.blogspot.com