Cursul profesional de make-up

Arta frumuseţii se învaţă! Eşti pasionat de machiaj sau doreşti să îţi dezvolţi cunoştiinţele într-o meserie desre frumuseţe? Află secretele machiajului printr-un curs de make-up profesional organizat în Ploieşti.

Descoperă ultimile noutăţi în materie de estetică şi machiaj cu ajutorul cursului de make-up profesional.

Cursurile se adresează tuturor persoanelor care au vârsta peste 16 ani.

Cursurile sunt realizate de firma Cursuri Autorizate Ploieşti. Durata cursului de makeup profesional se desfăşoară pe o perioadă de 4 săptămâni timp de 3 zile pe săptămână cu 4 ore pe zi. Practica este esenţa cunoştiinţei, aceasta reprezintă 95% din totalul orelor de curs.

Cursul profesional de make-up te învaţă multe tehnici ale machiajului. De la bazele principale, elementare ale machiajului până la cele mai complexe tehnici de machiaj, informaţii ale compoziţiei culorilor în machiaj şi studiul detalilor feţei.

Cursurile sunt susţinute într-o locaţie ultracentrală, în spaţii dotate.

Plata cursului se poate realiza în rate. Nu există alte costuri suplimentare pe perioada orelor de curs şi nici taxe suplimentare de înscriere, de examinare sau pentru eliberarea diplomei. La cursul de make-up profesional se poate înscrie oricine. Nu există limită superioară de vârstă pentru persoanele care doresc să cunoască arta machiajului.

La terminarea cursului cursanţii vor susţine un examen scris şi practic. Diploma obţinută este eliberată de către Ministerul Muncii fiind recunoscută pe plan naţional şi internaţional.

Pentru orice informaţie, vă stăm la dispoziţie oferind în cel mai scurt timp un răspuns amănunţit.

Ne puteţi contacta telefonic, prin e-mail sau chiar la sediul nostru.

Ploieşti, Piaţa Victoriei, nr.5

Tel: 0736 420 320 sau 0730 130 770

E-mail: cursuriautorizateploiesti@gmail.com