Curs stivutoristi – informatii deosebit de folositoare

SC Calificari Deserventi SRL va stau la dispozitie cu o oferta larga de cursuri, dintre care se remarca curs stivutoristi de calitate superioara. Acest curs se adreseaza celor care doresc sa aiba o autorizatie de stivuitorist, obtinand competente tehnice si organizatorice care permit exploatarea in conditii de securitate a stivuitoarelor. Acum aveti posibilitatea sa obtineti nenumarate cunostinte in domeniu si abilitati deosebite privind manevrarea in deplina securitate a marfurilor.

Noi venim in sprijinul dumneavoastra cu oferte inedite si va garantam ca aici gasiti cel mai bun raport calitate pret. Si pentru ca suntem mereu orientati catre clienti ne straduim sa fim mereu pe placul acestora, oferindu-le reale beneficii. In urma finalizarii cursului veti avea toate cunostintele necesare, pentru ca doar asa puteti aplica prevederile prescriptiilor tehnice si veti putea deveni autorizat in domeniu.

Nu mai stati pe ganduri si apelati-ne imediat daca doriti sa obtineti competentele necesare pregatirii profesionale in activitatea de stivuitorist. Daca veti obtine un job in acest sens, va trebui sa respectati normele de protectie a muncii si sa pregatiti si sa verificati vehiculul pentru lucru si de asemenea sa cunoasteti indeaproape manevrele specifice de manevrare a stivuitorului.

Durata cursului este de doar 4 saptamani, timp in care veti obtine toate calificarile necesare. Pe durata cursului veti fi instruiti atat teoretic cat si practic iar in urma examenului de absolvire veti primi certificatul de specializare in meseria de stivuitorist, autorizatia si talonul ISCIR. Toate cursurile desfasurate de firma noastra sunt autorizate ANC si ISCIR iar diplomele eliberate sunt valabile si in Uniunea Europeana.

 Curs stivutoristi – alegerea corecta

Alegeti sa participati la un curs stivutoristi daca vreti sa va specializati in aceasta meserie. Noi va sustinem pe toata durata cursului iar trainerii nostri sunt bine pregatiti pentru a face fata tuturor solicitarilor dumneavoastra. Tematica cursului este atent structurata pentru a cuprinde toate notiunile necesare in vederea obtinerii autorizatiei ISCIR. Tot aici veti beneficia si de stagii teoretice si practice pe utilaje profesionale si veti putea face toate manevrele necesare pentru a realiza operatiile in mod eficient si prompt.De indata ce cunoasteti in detaliu toate prescriptiilor tehnice ISCIR si normele SSM si PSI, puteti face fata cu succes unui loc de munca de stivutorist.

Curs stivutorist – pret corect

Daca vreti sa ocupati un post de stivuitorist, dar nu aveti calificarea necesara, noi suntem aici sa va ajutam. In urma acestui curs stivutorist veti obtine totalitatea competentelor tehnice si organizatorice care permit exploatarea in conditii de securitate a stivuitoarelor si implica cunostinte si abilitati deosebite privind manevrarea marfurilor.

Cel care manevreaza stivuitoarele trebuie sa acorde atentie maxima activitatii zilnice si sa isi indeplineasca obligatiile in conditii de maxima siguranta. Cursul se adreseaza tuturor persoanelor care au absolvit invatamantul obligatoriu si care doresc sa se califice sau sa-si perfectioneze cunostintele in domeniu, prin urmare asteptam sa ne apelati si sa va inscrieti la curs aici.