Curs quot;Comunicarea non violenta instrument in gestionarea eficienta a conflictelor quot; POSDRU 156 1 2 G 132920

4 mai 2015

Centrul de Negociere si Mediere ( h t t p : / / c n m . r a u . r o ) din cadrul Universitatii Romano-Americane propune studentilor si masteranzilor interesati de domeniul medierii cursul intensiv "Comunicarea non-violenta, instrument in gestionarea eficienta a conflictelor".

Activitatea este gratuita si deschisa oricarui student sau masterand, indiferent de universitatea de provenienta, pe baza inscrierii in grupul-tinta al proiectului.

Cursul va avea loc in data de 6.05.2015 in sala 223, incepand cu ora 13:30 si este sustinut de catre doamna Katalin Kibedi, specialist in mediere si expert pe termen lung al Centrului de Negociere si Mediere.

Activitatea este organizata in cadrul proiectului "SCOALA PRACTICA: Inovare in invatamantul superior si succes pe piata muncii", POSDRU/156/1.2/G/132920, implementat de Universitatea Romano-Americana in colaborare cu Centrul de Resurse Juridice.
Proiectul este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram