Curs intensiv quot;Europe amp; America quot; POSDRU 156 1 2 G 132920

5 mai 2015

Centrul de Oratorie si Dezbateri ( h t t p : / / o r a t o r i e . r a u .r o ) din cadrul Universitatii Romano-Americane ofera studentilor, masteranzilor, cadrelor didactice si reprezentantilor mediului de afaceri cursul interactiv "Europe & America.
Cursul va fi sustinut de profesorul doctor Steven Samson de la Liberty University, SUA.

Cursurile vor avea loc conform programului:
12 - 21 mai 2015
Sala de lectura 1
Luni - vineri, 9:00 - 11:50

Activitatea este gratuita si deschisa oricarui student, masterand sau cadru didactic, indiferent de universitatea de provenienta. Reprezentanti ai mediului de afaceri sunt de asemenea invitati sa participe *.

Activitatea este organizata in cadrul proiectului "SCOALA PRACTICA: Inovare in invatamantul superior si succes pe piata muncii", POSDRU/156/1.2/G/132920, implementat de Universitatea Romano-Americana in colaborare cu Centrul de Resurse Juridice.
Proiectul este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

* Participarea presupune apartenenta la grupul-tinta al proiectului.
Studentii/masteranzii trebuie sa completeze un formular de grup-tinta in cazul in care deja nu sunt inscrisi in proiectul POSDRU/156/1.2/G/132920. Cadrele didactice si reprezentantii mediului de afaceri trebuie sa completeze un acord de colaborare in cadrul proiectului. Toate formularele sunt disponibile la organizatori.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram