fbpx

Curs de fotografie in pestera

Societatea Nationala de Speologie anunta organizarea în primavara anului 2014 a celei de-a XI-a editii a scolii anuale de fotografie in pestera. Scoala se adreseaza speologilor si pasionatilor de fotografie interesati sa aprofundeze sau sa experimenteze fotografia in pestera, cu nivel de pregatire mediu in domeniul fotografiei si nivel incepator sau mediu in fotografia in pestera.

Perioada de desfasurare: 29 aprilie – 4 mai 2014
Loc de desfasurare: Casa de Piatra – Comuna Arieseni, judetul Alba.
Casa de Piatra este un pitoresc catun din M-tii Apuseni, situat pe Valea Garda Seaca la 12 km de Comuna Garda (30 km amonte de Campeni, pe Valea Ariesului).

Se asigura scolarizarea, echipamentul speologic si fotografic colectiv (blitz, surse de iluminare), suport de curs in varianta CD, cazare in conditii de cabana de munte, o masa principala calda pe zi si acces la bucatarie. Micul dejun si gustarile de peste zi cad in sarcina fiecarui participant.

Echipament necesar:
– pentru cazare in conditii de priciuri: sac de dormit, izolir;
– pentru pestera: salopeta, cizme de cauciuc (sau bocanci), casca cu sistem de iluminare frontal, sac pentru transportul echipamentului (banana speologica, dar poate fi si un simplu rucsacel).
– pentru fotografie: aparat digital cu optiune manual si timp de expunere min. 8 s, trepied

Numarul participantilor este limitat la 8.
Vârsta minima a participantilor acceptati este de cel putin 16 ani impliniti în decursul anului 2014. Pentru participarea la activitati, participantii cu varsta sub 18 ani vor avea nevoie de acordul scris al ambilor parinti.

Taxa de participare 490 lei. In pret este inclusa scolarizarea, cazarea si o masa principala calda pe zi.

Înscrierile se fac la adresa de e-mail: [email protected] Cei interesati sunt rugati sa precizeze in solicitarea de inscriere numele, vârsta, date de contact (adresa, telefon), organizatia (daca este cazul), precum si câteva cuvinte despre experienta fotografica, experientele montane si/sau speologice anterioare.

Informatii pot fi obtinute la [email protected] sau tel: 0744-799248