Curs acreditat Marketing online: Tehnici de optimizare SEO si de promovare in social media

In cadrul cursului, participantii vor invata care sunt modalitatile de crestere a traficului unui site, prin campanii de promovare prin retele sociale, campanii de promovare Google Adwords, campanii de e-mailing(newsletter) sau campanii de optimizare SEO.

La sfarsitul trainingului, cursantii vor sti:
– Tehnici de constructie a unui site si modul in care acestea influenteaza potentialul de dezvoltare al acestuia. Care sunt lucrurile care influenteaza perceptia vizitatorului cand intra pe un site si cand devine un site user-friendly.
– Cum sa creasca numarul de vizitatori unici ai unui site si cum ii poate fideliza?
– Cum sa gestioneze o campanie de promovare pe site-urile de socializare ?
– Cum functioneaza si care sunt avantajele campaniilor de promovare Search Engine Optimization (SEO),Google AdWords si Facebook Ads.
– Importanta newsletter-ul intr-o campanie de informare si ce inseamna promovarea prin e-mailing?
– Ce inseamna promovarea externa a unui site si cum trebuiesc alese directoarele in care se inscrie un site astfel incat sa fise considerat pertinent de motoarele de cautare?

Training-ul de marketing online va cuprinde si o proba practica, in cadrul careia participantii vor realiza un plan de promovare al site-ului conform strategiilor prezentate. De asemenea, pentru gestionarea campaniilor prin retelele sociale, va fi prezentat si un studiu de caz de promovare prin intermediul Facebook.

Programul este certificat de Ministerul Muncii, Familiei si Egalitatii de Sanse si Ministerul Educatiei, Cercetarii, Inovarii, Tineretului si Sportului si este autorizat de Consiliul National de Formare Profesionala a Adultilor – CNFPA.

Cursul de marketing online se va desfasura la sediul firmei Creative Business Management din Sitraco Center, Splaiul Unirii nr 6, Bl. B3A, etaj 1, sector 4, Bucuresti. Trainerul cursului va fi Ionut Condruz, specialist in realizarea strategiilor de optimizare a site-urilor, marketing online si social media.

Costul formarii de persoana este de 500 lei, fara TVA. Plata se realizeaza inainte de inceperea cursului, prin transfer bancar sau numerar la sediul firmei mai sus mentionat.

Pentru inscrieri sau informatii suplimentare ne puteti contacta la numerele de telefon 0733.077.909/ 031.428.24.44, sau prin email la ruxandra@cbmanagement.ro