fbpx

Curs acreditat CNFPA: „Planificarea si organizarea evenimentelor”

Cursul este structurat la un nivel care le va permite participantilor sa analizeze conceptele de planificare esentiale si sa puna in practica abilitatile de comunicare necesare.

Trainingul se adreseaza celor care au nevoie sa organizeze evenimente menite sa le ofere o expunere publica pozitiva, sau care doresc o specializare acreditata in domeniu.

La finalul cursului participantii vor putea:
– sa creeze un concept clar si o strategie functionala pentru un eveniment
– sa aleaga cele mai potrivite formate, dimensiuni si identitati pentru evenimente
– sa schiteze si structureze continuturile unui eveniment
– sa gestioneze intreaga activitate de event planning: coordonarea invitatilor, contactarea sponsorilor si partenerilor media, relatia cu mass-media
– sa utilizeze tehnici de promovare pentru mediatizarea evenimentului.

Trainingul se desfasoara pe parcursul a 3 zile, 9-11 martie 2012, la sediul firmei din Sitraco Center, Splaiul Unirii nr 6, sector 4, Bucuresti, dupa urmatorul program:
– Vineri: 17:00-19:30
– Sambata: 10:00-16:00
– Duminica: 10:00-16:00

Lectorul cursului este Bianca Preda. Bianca are o experienta de peste 10 ani in domeniul comunicarii si a coordonat o serie de campanii nationale si internationale. Este absolventa a Facultatii de Jurnalism si a Facultatii de Relatii Internationale si Studii Europene si a obtinut titlul de Master in Comunicare si Relatii Publice. De asemenea, a urmat numeroase cursuri de specializare in relatii publice si management. Din 2004 lucreaza ca purtator de cuvant al Uniunii Nationale a Patronatului Roman si gestioneaza relatia cu mass-media si elaboreaza strategia de comunicare a mai multor IMM-uri si ONG-uri. In prezent, este trainer acreditat CNFPA in cadrul companiei Creative Business Management si expert in comunicare in proiectul finantat din fonduri structural europene “Facilitator pentru invatarea permanenta in scoala- o noua calificare didactica pentru o scoala care invata!”

Costul formarii de persoana este de 400 lei, fara TVA. Plata se realizeaza inainte de inceperea cursului, prin transfer bancar sau numerar la sediul firmei mai sus mentionat.