Curs acreditat CNFPA: Marketing online

Cursul se adreseaza persoanelor care doresc sa-si inceapa propria afacere pe Internet si celor care au deja un site si doresc sa il promoveze, repectiv sa il dezvolte intr-o sursa de venit.

Din tematica programului de formare fac parte si subiecte precum:
– Avantajele dezvoltarii unei afacerii pe Internet. Ce inseamna sa dezvolti o afacere online ?
– Cum alegi numele de domeniu si ce influenta are asupra afacerilor pe Internet ? 10 lucruri pe care trebuie sa le stii despre constructia unui site si modul in care acestea influenteaza potentialul de dezvoltare al acestuia. Care sunt lucrurile care influenteaza perceptia vizitatorului cand intra pe un site si cand devine un site user-friendly.
– Cheia afacerilor pe Internet : Traficul. Cum aducem vizitatori si cum ii pastram?
– Cum promovam un site ?. Cum derulam o campanie de promovare pe site-urile de socializare ?
– Vrei sa fii pe prima pagina in GOOGLE? Afla cum functioneaza si care sunt avantajele campaniilor de promovare Search Engine Optimization (SEO),Google AdWords si Facebook Ads.
– Vanzarile online. Cum gestionam un magazin virtual transformand vizitatorii in clienti fideli? Care sunt functionalitatile pe care o solutie e-commerce trebuie sa le detina astfel incat managementul magazinului sa fie realizat cu succes?
– Newsletter-ul – sursa de informare sau spam ?. Ce inseamna derularea unei campanii de promovare prin e-mailing?
– Ce inseamna promovarea externa a unui site ?. Cum alegem directoarele in care inscriem un site astfel incat sa fise considerat pertinent de motoarele de cautare?
– Care sunt principalele instrumente de analiza utilizate in mediul online si cum ne ajuta sa le utilizam in luarea deciziilor de management?
– Cum comunicam cu vizitatorii astfel incat sa ii fidelizam si sa asiguram dezvoltarea afacerii in mediul online?

Training-ul de marketing online va cuprinde si o proba practica, in cadrul careia participantii vor realiza un plan de promovare al site-ului conform strategiilor prezentate.

Programul este certificat de Ministerul Muncii, Familiei si Egalitatii de Sanse si Ministerul Educatiei, Cercetarii, Inovarii, Tineretului si Sportului si este autorizat de Consiliul National de Formare Profesionala a Adultilor – CNFPA.

Cursul se va desfasura in perioada 3-4 martie, la sediul firmei Creative Business Management din Sitraco Center, Splaiul Unirii nr 6, Bl. B3A, etaj 1, sector 4, Bucuresti. Trainerul cursului va fi Ionut Condruz, specialist in realizarea strategiilor de optimizare a site-urilor, marketing online si social media.

Costul formarii de persoana este de 500 lei, fara TVA. Plata se realizeaza inainte de inceperea cursului, prin transfer bancar sau numerar la sediul firmei mai sus mentionat.