fbpx

CURS ACREDITAT AGRICULTURA ECOLOGICA

ZIUA 1: In prima zi de curs, participantii vor invata de la lectorul Maria Toader, profesor in cadrul UASMV, principiile cultivarii plantelor in sistem ecologic, retete de fertilizatori si metode de recoltare.
ZIUA 2: Modulul de crestere a animalelor in sistem ecologic va fi sustinut de lectorul Viorica Boboc, presedinte al Asociatiei Bioavicultorilor din Romania- BIOAVIROM, care va prezenta toate speciile importante de animale cu tipologiile si nevoile lor de crestere in sistem ecologic.
ZIUA 3: In cea de-a treia zi de curs, dr. Ing. Aurelia Caldararu, va prezenta conditiile de certificare ale unei ferme ecologice, modul de etichetare al produselor ecologice, relatia cu furnizorii si procedura de export.
ZIUA 4: In ultima zi de curs, participantii vor face o vizita la una dintre cele mai cunoscute ferme ecologice din zona. Cursantii vor discuta despre tehnologii de productie, metode de fertilizare si tipuri de culturi si vor beneficia de indrumari si sfaturi de la un fermier cu experienta in agricultura ecologica. Deplasarea se va face cu un autocar, pus la dispozitie de organizator.
Costul cursului este de 800 lei si include toate costurile( taxa curs, taxa examen ANC, bufet gustari si transport ferma in ultima zi de curs).
Pentru obtinerea certificatului de absolvire acreditat, va fi necesara participarea la un examen de absolvire. Data examenului va fi stabilita de intreaga grupa participanta, in functie de disponibilitatea tuturor. Examenul va fi alcatuit din doua probe: proba teoretica ce va consta in rezolvarea unui test grila de 10-15 intrebari din materia studiata, si o proba practica pentru care veti face mai multe aplicatii impreuna cu trainerul dumneavoastra.
Certificatul pe care il veti primi la finalizarea cursului este acreditat de ANC (Autoritatea Nationala de Calificari) si recunoscut de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei. Pe certificat, la tipul programului va fi trecut Curs acreditat de agricultura ecologica, operator in ferme ecologice mixte( cod COR 314205), iar pe suplimentul descriptiv care insoteste certificatul vor fi trecute competentele obtinute in urma cursului.
Ideea de agricultura ecologica este una foarte actuala si Creative Business Management este prima firma de training din Romania care a obtinut acreditarea pentru meseria de “Operator in ferme ecologice”. In ultimul am certificat peste 150 de fermieri, atat in Bucuresti cat si in alte orase ale tarii.
Pentru inscrieri ne gasiti la 0743183353, pe adresa de mail [email protected] sau pe site-ul agentiei Creative Business Management.

Daca sunt necesare si alte informatii, va stau la dispozitie cu cea mai mare placere.
Liliana Uleia
Coordonator training