Curiozitati despre implanturile dentare

9 august 2021
Autor:
S.C. Allproweb Computer SRL-D

Cei care vor sa afle mai multe detalii despre un implant dentar in Bucuresti pot aceesa site-ul clinicii Plaza Dent. Implanturile dentare reprezinta cea mai moderna si eficienta solutie de inlocuire a dintilor pierduti.

Fie ca pacientul si-a pierdut un dinte, mai multi sau chiar toti dintii, implanturile si tehnicile moderne de implantologie pot face minuni. Asadar, acestia nu mai sunt nevoiti sa foloseasca proteze mobile care creeaza un neintrerupt discomfort, ci pot beneficia de dantura fixa, ancorata pe implanturi.

Ce sunt implanturile dentare?

Implantul dentar este o piesa de titan pur, avand forma unui surub, de obicei. El are scopul de a creea o radacina artificiala in osul maxilar, acolo unde dintele sau dintii naturali lipsesc.

Reconstructia este formata din doua portiuni – una intraosoasa (implantul) si una supraosoasa numita bont protetic. Deasupra bontului protetic se ancoreaza o corana, o punte sau o proteza.

Beneficiile implanturilor dentare

Tratamentul este conservator in comparatie cu o lucrare traditionala prin punte, intrucat implanturile dentare elimina necesitatea sacrificarii dintilor invecinati. Restaurarea danturii pe implanturi aduce beneficii estetice si functionale impresionante, pacientul nepercepand senzatia de “artificial”.

La putin timp de la inserare, acesta va uita ca de fapt a pierdut in acel loc un dinte. Implanturile reziste, de obicei, 10-20 de ani, in functie de locul implantului, de respectarea igienei orale si a controalelor de rutina de catre pacient.

Implant dentar in Bucuresti | clinica stomatologica din sector 6 | PlazaDent.ro

implant dentar in Bucuresti

Cine este candidatul ideal pentru un implant dentar?

Orice persoana care a pierdut unul sau mai multi dinti din diferite motive, poate beneficia de acest tratament atat timp cat nu exista conditii locale sau probleme de sanatate generala, din cauza carora nu se poate interveni cu un implant dentar. La capitolul varsta, ca si in situatia altor tratamente dentare, se pot insera implanturi la persoane aflate la orice varsta din momentul cand s-a incheiat cresterea.

Majoritatea persoanelor care apeleaza la Plaza Dent, o clinica stomatologica din sector 6 fie au suferit un traumatism, fie inaintarea in varsta si-a pus amprenta asupra danturii lor, dorind, astfel, refacerea esteticii zambetului. PlazaDent.ro ofera implanturi dentare de calitate si ajuta pacientii sa isi recapete zambetul.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram