Curatenie eficienta cu un maturator ECO cu diametrul periei de 520 mm

Curatenia stradala este extrem de importanta pentru a asigura un mediu cat mai sanatos pentru orice comunitate. Tocmai in acest context, firma CONVAR IMEX SRL comercializeaza o gama diversificata de maturatoare stradale care sa fie de ajutor firmelor de salubritate, constructorilor de drumuri, primariilor, si acelor agenti economici care se ocupa de salubritatea spatiilor publice si private din orase si comune.

Pentru a putea beneficia de o curatenie la standarde ridicate si costuri cat mai mici, CONVAR IMEX SRL recomanda maturatorul stradal ECO cu diametrul periei de 520 de mm ca varianta economica, maturator ce poate fi folosit pentru curatarea strazilor, parcarilor, curtilor agentilor economici, a depozitelor de materiale, a silozurilor etc.

Alegand un maturator ECO cu diametrul periei de 520 de mm beneficiati de functionalitatea maxima pe care un astfel de maturator stradal o poate oferi si, in acelasi timp, alocati un buget redus pentru un astfel de echipament. Acest maturator stradal ECO este produs sub brand-ul Tuchel din Germania, recunoscut ca fiind unul dintre cele mai renumite brand-uri in domeniul echipamentelor pentru curatenie stradala.

Maturatorul stradal ECO cu diametrul periei de 520 de mm vine cu o serie de dotari standard si cu alte dotari care sunt optionale. Dotarile standard includ roti industriale de sustinere avand dimensiunile de 200 x 50 mm, inele perie 100% din plastic cu un diametru exterior avand dimensiunea de 520 de mm, sistem de reglare/inclinare laterala mecanica, sistem de reglare a uzurii periei (3 pozitii) si aparatoare contra dispersarii.

Reglarea uzurii periei se poate face cu ajutorul a doua stifturi care se regasesc la rotile de sustinere. Acest model de maturator stradal marca Tuchel Germania poate fi atasat atat la tractoare, cat si la incarcatoare frontale avand o capacitate mica, dar si la miniincarcatoare. Trebuie subliniat faptul ca modelul de maturator ECO cu diametrul periei de 520 mm poate fi personalizat prin adaugarea unor dotari suplimentare si prin configurarea inelelor de perie, in functie de nevoile clientului. Pentru toate detaliile cu privire la modelul de maturator ECO cu diametrul periei de 520 de mm va invitam sa accesati site-ul www.convar.ro.

Modelul ECO cu diametrul periei de 520 de mm se remarca in gama de maturatoare stradale Tuchel prin pretul accesibil, in echilibru cu caracteristicile tehnice si capacitatea de curatare. In functie de marimea axului periei, poate fi folosit pe o latime de lucru in pozitie dreapta/inclinata cuprinsa intre 150/141 de cm si 260/244 de cm.

CONVAR IMEX SRL cauta mereu sa vina in intampinarea clientilor cu cele mai noi inovatii in domeniul curateniei stradale. Prin urmare, specialistii care lucreaza pentru noi sunt mereu informati cu privire la cele mai noi tehnologii care sunt lansate pe aceasta piata si depun toate eforturile pentru a le aduce in Romania. Suntem mereu focusati spre a crea parteneriate de succes, oferind clientilor care aleg sa colaboreze cu firma noastra produse de cea mai buna calitate si consultanta in montarea oricarui tip de echipament.