Curățenia de toamnă începe cu Rowenta

Știm, îți place ordinea desăvârșită! Vrei să dai un aspect impecabil casei tale și să o aduci în centrul atenției, dar ce te faci când laitmotivul sezonului – curățenia de toamnă se transformă într-o povară? Simplu! Demonstrezi că ești un profesionist informat care are la îndemână cele mai bune tool-uri pentru o curățenie de 5*****: aspiratoarele Rowenta. Intriguing, right? 🙂

Let’s talk about cleaning

Dacă nu te pricepi la aspiratoare, stai fără grijă, avem o soluție pentru tine! Alege dintr-o gamă de aspiratoare, cu sau fără sac, chiar și aspiratoare verticale, și bucură-te de tehnologia inovatoare Rowenta și de o casă exact așa cum ți-o dorești: strălucitoare!

Silent like a Ninja

Fie că te pregătești de sesiuni lungi sau chiar nocturne de curățare, Silence Force 4A este extrem de silențios, oferind rezultate uimitoare fără să îți deranjezi vecinul acela morocănos care se activează chiar și la cel mai mic zgomot. Silence Force 4A este singurul aspirator care combină eficiență absolută cu cel mai înalt nivel de silențiozitate. În plus, demonstrează o putere constantă de aspirare și un consum de energie redus cu până la 50%. Serios, chiar nu îl auzi!

 Cu o performanță de aspirare extremă și confort maxim în utilizare, aspiratorul fără sac Silence Force MultiCyclonic asigură un sistem avansat de filtrare, cele mai bune rezultate şi eficienţă energetică, toate acestea cu un zgomot redus, de doar 68 dB(A).

 

Simte-te liber

Air Force este un aspirator vertical, extrem de puternic ce oferă rezultate impecabile și un nivel de confort remarcabil pentru utilizator. Uită de cablul împrăștiat în toată casa, cu Air Force te bucuri de o libertate absolută fără niciun compromis când vine vorba de performanțele sale.

 Alege Acum Garanția Extinsă de la Rowenta!

Achiziționează până la 31 decembrie orice aspirator cu sac, fără sac sau vertical participant în promoție, și beneficiezi de 3 ani garanție extinsă de la Rowenta, dacă înregistrezi produsul pe http://www.garantieextinsa.rowenta.ro/.

Ce trebuie să faci? Achiziționează unul aspiratoarele participante la campanie în perioada 1.09.2017 – 31.12.2017, înscrie-l pe www.garantieextinsa.rowenta.ro până pe data de 15.01.2018 și pe lângă garanția standard de 2 ani, beneficiezi de 3 ani service extins de la Rowenta. Trebuie doar să înregistrezi produsul pe site-ul campaniei and you are done!

 

Cleaning was never this simple!