fbpx

CuponReducere a semnat un parteneriat cu Diverta

CuponReducere, singurul site din Romania care ofera gratuit cupoane de reducere printabile pentru produse de larg consum, a semnat un contract de parteneriat cu Diverta, principalul retailer de dezvoltare personala si divertisment din România. Parteneriatul vizează acceptarea în reţeaua de magazine Diverta a cupoanelor de reducere pe care consumatorii le pot selecta si printa de pe site-ul CuponReducere.
Acest tip de cupoane sunt foarte cunoscute si frecvent utilizate de cumparatorii din Europa si SUA, iar studiile de piata arata ca, din ce in ce mai mult, consumatorii care navigheaza pe Internet urmaresc brandurile si recompensele, voucherele de reducere oferite de acestea pentru incercarea si utilizarea produselor din magazine. Un studiu publicat recent in Franta, arata ca 56% dintre internauti cauta cupoane de reducere pe Internet sau pe mobil (conform Institutului de Sondaje CCM Benchmark Panel). Dintre acestia, doar 7% gasesc cupoanele de reducere pe mobil, dar acest procent creste in cazul barbatilor (10%) si al tinerilor sub 35 de ani (14%). Aceeasi preocupare de urmarire a brandurilor in mediul online a fost confirmata si prin alte studii care, spre exemplu, ne informeaza ca jumatate dintre internautii mondiali sunt motivati de reduceri si de gratuitati (conform Ipsos OTX – februarie 2013).
“Ne incanta lansarea parteneriatului cu Diverta, deoarece putem oferi, prin aceasta colaborare, diversitate si noutate clientilor CuponReducere. Adaugand in portofoliul nostru si reduceri pentru produse de birotica si papetarie, jucarii, carti, dar si pentru alte produse comercializate in magazinele Diverta, diversificam galeria de cupoane cu reduceri si pentru alte categorii de produse, utile in gospodarie si in viata personala. Implicit, atingem si un target mai avizat de consumatori, extinzand adresabilitatea CuponReducere.” declara Bogdana Baltasiu, Business Unit Manager pentru CuponReducere.