fbpx

Cupa GENESYS” la Badminton ajunsa la cea de a opta editie

Devenit deja o traditie in activitatea grupului GENESYS, turneul de badminton a reusit si anul acesta sa reuneasca campioni si vicecampioni ai editiilor precedente, proveniti din cele mai bune cluburile sportive din tara.
Competitia va fi gazduita de Scoala Generala Nr.99, situata pe Strada Cetatea Veche nr. 13, sect. 4, Bucuresti, startul competitiei fiind dat vineri, 19 octombrie cu probele eliminatorii ce se vor desfasura pe parcursul a doua zile, competitia urmand a se incheia duminica, 21 octombrie cu finalele si cu festivitatea de premiere gazduita de oficialii Federatiei Romane de Badminton alaturi de cei ai GENESYS.
„Ne-am dorit sa continuam traditia inceputa cu opt ani in urma si sa acordam sprijin Federatiei Romane de Badminton in vederea organizarii „Cupei GENESYS”, competitie devenita deja o traditie in calendarul competitional, dar si in vederea sustinerii si promovarii sportului cu fluturasul in randul suporterilor, indiferent de varsta”, a declarat domnul Adrian Chira, Director Executiv in cadrul GENESYS Systems.