fbpx

Cumparam parfumuri online de pe Jadero.ro

Cumparam parfumuri online de pe Jadero.ro

Jadero.ro, magazinul celor care preferă să îşi facă cumărăturile online sau al acelor cărora nu le permite timpul să străbată magazinele fizice pentru a găsi produsele preferate, vine în ajutorul dumneavoastră cu o gamă variată de parfumuri online precum şi cu produse pentru îngrijirea părului, a corpului, a unghiilor şi makeup de la cele mai renumite brand-uri din întreaga lume. 

Deoarece dorim să mulţumim chiar şi pe cei mai selectivi dintre cumpărători, depunem eforturi constante în a pune la dispoziţia dumneavoastră cele mai îndrăgite brand-uri de parfumuri ale tutoror timpurilor, cum ar fi: Alviero Martini, Balenciaga, Balmain Professional, Bvlgari, Cartier, Christian Dior, Dsquared, Dolce & Gabanna, Creed, Guerlain, Hermes şi lista poate continua, iar din domeniul produselor de îngrijire a părului veţi găsi mărci precum American Crew, Bioderma, Goldwell, Matrix, Subrina Professional şi multe altele.   

În ceea ce priveşte îngrijirea personală, de pe site-ul nostru puteţi achiziţiona produsele brand-ului OPI, marca profesională de îngrijire a unghiilor numărul 1 din lume. Pentru cei dintre dumneavoastră care încă nu sunteţi familiarizaţi cu acestea, trebuie să ştiţi că oja OPI mai este cunoscută ca şi oja vedetelor din întreaga lume, printre care Beyonce, Demi Moore, Penelope Cruz şi altele, care au ales să îşi îngrijească unghiile cu produse marca OPI, să pozeze sau să participe la evenimente mondene, având manichiura şi pedichiura realizate cu produse OPI. 

Brand-ul este iubit în întreaga lume, iar produsele se comercializează în peste 100 de ţări, pe cinci continente, datorită faptului că ojele sunt rezistente, culorile vibrante iar denumirile haioase, precum şi datorită faptului că există o gamă variată de produse profesionale, loţiuni, accesorii, tratamente, lacuri de unghii permanente, semipermanente si oje clasice. Printre cele mai îndrăgite lacuri de unghii se numără Lac de unghii OPI Infinite Shine Chills Are Multiplying, 15 ml, OPI Gel Color Zou Pink Too Much, lac de unghii OPI Infinite Shine Tell Me About It Stud, în timp ce Angelina Jolie preferă Kyoto Pearl şi Soft Shades Coll, Charlize Theron alege Samoan Sand şi de asemenea Soft Shades Coll, iar Nicole Kidman e îndrăgostită de Mood Hater. 

Deoarece ştim cu toţii cât de preţios este timpul şi că toate doamnele îşi doresc manichiură care să reziste cât mai mult pe unghii, noi avem soluţia: oja OPI semipermanentă, care cu puţină îndămânare poate fi aplicată chiar şi acasă. Aceste oje  rezistă cel putin 2 săptămâni fără a se coji sau deteriora, iar procedeul de aplicare nu este unul foarte complicat, mai exact unghiile trebuie întâi curăţate de orice urmă de mizerie sau de altă ojă, apoi trebuie pilite, sigilate şi în final se aplică oja cu ajutorul unei lămpi UV.