Cumpara un apartament cu 2 camere în Obor într un centru rezidențial elegant

Când îți dorești un apartament cu 2 camere în Obor și vrei ca acesta să îndeplinească toate condițiile calității și fiabilității, apelează la experții în achiziții imobiliare de la The Concept. Pe pagina web a agenției imobiliare vei găsi cele mai bune oferte la apartamente cu 2 camere în sectorul 2 și consultanță de specialitate.

Alegeți cele mai aspectuoase apartamente și garsoniere din sectorul 2
The Concept vă prezintă câteva oferte de apartamente cu 2 camere în sectorul 2 de nerefuzat, într-un ansamblu rezidențial de apartamente și garsoniere noi și moderne. Doar aici vă puteț găsi locuința ideală, fie ea un apartament sau o garsonieră, pe structura 2S+P+9. Centrul rezidențial este localizat pe Aleea Avrig nr.3, lângă Parcul Obor, la doar 2 minute de mers pe jos de la metrou Obor.

Pe pagina online The Concept, găsiți tipurile de apartament disponibile, cu 2 camere de tip A, B sau C și cu suprafețe de la 67 până la 73 de metri pătrați. De asemenea, tot în ansamblul rezidențial, gasiti în zona Obor apartamente cu 2 camere, foarte accesibile, precum și garsoniere ale căror facilități sunt: finisaje la alegere, incluse în costul apartamentului, parcare subterană modernă proprie, acces la o parcare supraterană în regim de închiriere și un spațiu comercial la parter.

Optează pentru garsoniere de vânzare spațioase în zona Obor sau apartamente cu 2 camere, ale căror finisaje și modalitate de construcție îți vor permite să economisești bani pentru amenajarea spațiului ambiental.
Contactează-i pe agenții imobiliari de la The Concept
Pentru o următoare achiziție de garsoniere în sectorul 2 sau un apartamenent cu 2 camere în Zona Obor, sunați-i pe cei de la The Concept, la numărul de telefon 0727 722 222 sau la sediul lor, de pe Str. Olari nr. 7A, etaj 4, sector 2, București. Apelează la experții în servicii imobliare și cumpără-ți locuința mult visată!