fbpx

Cumpara lustre LED inteligente cu telecomanda pentru livingul tau

lustre led

Afla mai multe despre lustre LED chiar din acest articol!

Puteti asculta sfatul prietenilor sau cunostintelor dvs. pentru a utiliza lustre cu LED-uri, respectiv pentru a utiliza noile tehnologii pentru casa dvs. Ei bine, productia sa este mai respectuoasa cu mediul inconjurator decat lampile fluorescente cu incandescenta sau CFL (Compact fluorescent), exista o durata mai lunga de viata a acestor lustre led, reducand in mod semnificativ costul de energie electrica.

De fapt, studiile au aratat ca aceste sisteme de iluminat pot reduce consumul cu 80% -90% comparativ cu altfel. Calculul este de aproximativ 3 ore medii zilnic, aceste noi sisteme de iluminat pot garanta chiar 50. 000 de ore de viata, atat de multe lumini, mai putine probleme, este legata de electricitate.

Top 3 avantaje ale tehnologie cu LED

Consumul de energie este mai mult decat satisfacator deoarece este vorba de o valoare minima. Daca sunteti curiosi, lampa cu incandescenta va folosi aproximativ 1000. Alege si tu lustre LED din magazinul online Led Concept si bucura-te de preturi bune!
lustre led
Oprirea si pornire instantanee, lustre cu LED nu contin substante otravitoare, cum ar fi plumb sau mercur decat alte tipuri de misiune. In plus, au dimensiuni mai mici, sunt extrem de impact, si nu se deranjeaza fara filament (ca sistemele cu incandescenta);

Fara caldura – nu genereaza caldura in timpul utilizarii in casa sau sa faca raze ultraviolete, radiatii periculoase (sub aceasta temperatura scazuta).

Prin urmare, beneficiile prezentate mai sus sunt luate in considerare de clientii LED Concept cand achizhitioneaza lustre LED.

Alege tehnologia cu telecomanda

Consumul de energie este scazut, designul este placut, iar Lustrele LED reprezinta o solutie eficienta pentru orice familie sau birou. Fiecare linie cu LED-uri 3 are propria control de la distanta, fiecare Lustra sau chiar are o varietate de, poate fi controlata simultan sau individual.

Te sfatuit sa alegi sistemele cu telecomanda, sunt mult mai versatile si mai usor de utilizat!