Cumpara anvelope online

Cauciucurile sunt o componenta importanta a oricarui autoturism, fara de care masina nu poate rula. La fel de importanta este insa si starea anvelopelor, fiind esentiala pentru un condus in siguranta si pentru performante ridicate. Este important sa analizati in mod frecvent gradul de uzura si starea pneurilor, pentru a le schimba daca situatia o cere. Limita de uzura minima in prezent este de 1.6 mm, sub acel prag fiind mai mult decat recomandat sa montati alte anvelope noi

Procesul de cumparare a unui noi set de anvelope auto poate fi anevoios insa, fiind nevoie sa va deplasati la un magazin fizic sau la o vulcanizare pentru a analiza oferta disponibila, iar asta poate necesita mult timp liber de care aveti nevoie de la munca sau alte ocupatii. Exista o solutie mult mai simpla de atat, care nu necesita atat efort si timp liber din partea dvs. Sa cumparati anvelope online. Avantajele sunt net superioare clasicului magazin fizic, precum:

 

  • puteti studia oferta de oriunde

Puteti analiza site-ul magazinului din confortul biroului sau al casei dvs, fara sa fie nevoie sa va deplasati la o locatie fizica. Nu sunteti restrans de un inventar local, ci aveti la dispozitie o gama variata de mii de anvelope din care puteti alege. Astel economisiti timp si puteti sa va decideti la orice ora din zi si din noapte la anvelopele pe care le doriti.

  • optiuni variate de plata

Puteti plati online suma completa sau in rate, puteti opta pentru plata prin OP daca sunteti entitate juridica sau clasica metoda de ramburs. Orice metoda este mai simpla pentru dvs.

  • livrare rapida

Livrare rapida oriunde in tara prin curierat rapid. Daca ati optat pentru plata online, puteti sa livrati anvelopele direct la o vulcanizare unde doar sa va duceti sa le montati. Livrarea este gratuita in marea majoritatea a cazurilor, insa sunt si cazuri de anvelope mai mari unde se aplia cost de transport.

  • garantie si certificat de conformitate

Pentru toate anvelopele comandate primiti certificat de conformitate si garantie timp de 2 ani. Astfel pentru orice eventuale defecte de fabricatie care se pot manifesta in timpul folosirii, aveti optiunea de a trimite cauciucurile la garantie si sa primiti un altul nou in schimb sau banii inapoi.

Prin urmare, este mult mai avantajos sa cumparati anvelope auto online, fiind mai facil si avand beneficii peste optiunea clasica. Optati mereu pentru anvelope noi daca situatia cere schimbarea lor si evitati montarea unor anvelope la mana a doua pe masina.