fbpx

Cum va asigurati locuinta cu hidroizolatii de la Mincon Romania

Iarna si-a facut simtita prezenta in primele zile ale acestui an in toata tara. Acesta poate fi un prilej de analiza a strategiilor si investitiior ce ar trebui facute in acest an.
Cele mai des intalnite probleme de ordin tehnico-administrativ ale locuintelor atat individuale cat si ansamblurilor in care locuiti sunt cele de infiltratii. Daca aveti astfel de probleme este cazul sa va ganditi bine ce veti face in perioada imediat urmatoare in privinta lucrarilor de hidroizolatii.
Odata cu topirea zapezii apar problemele de infiltratii in terase, subsoluri, fundatii, chiar si in locuri unde nu am fi putut crede vreodata ca apa ar putea ajunge. Acesta este efectul care apare in urma unor lucrari prost executate la obiectivele enumerate mai sus.
Pentru a gasi cele mai bune solutii de hidroizolatii este bine sa apelati la serviciile unor specialisti in domeniu. Tot ceea ce va trebui sa faceti este sa intrati pe site-ul Mincon Romania, de unde puteti transmite o cerere de oferta accesand formularul de contact. De aici lucrurile sunt simple. Un reprezentant Mincon va lua legatura cu dumneavoastra pentru stabilirea unei intalniri. Se va face o analiza tehnica a suprafetelor ce urmeaza a fi reabilitate, o masuratoare si vi se va explica in mod clar si detaliat operatiunile necesare realizarii unei lucrari de calitate. In cel mai scurt timp cu putinta veti primi un deviz cat mai elaborat ce va cuprinde costuri pentru materiale si manopera, termene de executie, garantia lucrarilor, cat si fise tehnice ale materialelor folosite. Totodata, atasat devizului de lucrari veti primi si solutionarea tehnica din partea Mincon Romania cu etapele de executie. Toate acestea nu implica nici un cost din partea dumneavostra ci sunt gratuite. Trebuie precizat faptul ca odata ajunsi in etapa de semnare a contractului se vor negocia si transele de plata. Mincon Romania dispunde de un sistem de plata a lucarilor de hidroizolatii in rate bine stabilit, in functie de posibilitatile dumneavostra financiare.
Lucarile de hidroizolatii terase sunt lucrari care necesita foarte mare pricepere atat din punct de vedere al alegerii solutiei tehnice cat si din punct de vedere al executiei propriu-zise. Materialele folosite de Mincon fac parte din gama profesionala si sunt puse la dispozitie prin contracte de parteneriat de furmizori de top in domeniul sistemelor de hidroizolatii.
Asadar, daca intentionati sa executati lucrari de hidroizolatii pentru imobilul in care locuiti este momentul sa apelati cu incredere la serviciile companiei Mincon Romania pentru a scapa in sfarsit de problemele de infiltratii.
Accesati site-ul nostru pentru a afla detalii despre realizarea diverselor lucrari de hidroizolatii, termo-hidroizolatii, etansari si impermeabilizari. Va stam la dispozitie la tel.: 0723935405