fbpx

Cum te salveaza un sistem detectie perimetrala in cazul in care vrei sa iti protejezi afacerea?

Securitatea este un domeniu vast, ce include atat conceptul de securitate a spatiului interior, cat si de securitate a zonelor exterioare.

In ceea ce priveste securitatea interioara, sunt necesare sisteme de detecte efractie, sisteme de ticketing sau de acces intrare, iar in privinta securitatii externe, specialistii recomanda instalarea unui sistem detecte perimetrala deoarece este singura optiune capabila sa protejeze o arie extinsa, cu numeroase beneficii in privinta securitatii spatiului vizat, dar si a posibilitatilor de investitie.

Sistemele de detectie perimetrala se adreseaza atat spatiilor exterioare casnice, cat si industriale sau de natura militara, politieneasca sau pentru dotarea penitenciarelor.

Acestea pot face fata diferitelor grade de necesitate, adaptandu-se criteriilor din teren. De exemplu, la penitenciar vor fi necesare dotari complexe ale acestui sistem, deoarece riscul este foarte ridicat, in timp ce in alte sectoare de activitate, dotarile sunt optionale si variabile.

Riscul este analizat de catre specialistii in domeniu, care intocmesc o analiza detaliata a factorilor perturbatori, inainte de a demara proiectul de implementare a sistemului.

Helinick.ro iti recomanda solutii ideale pentru siguranta si securitatea electronica a mediilor organizationale

Datorita experientei care excede 27 de ani de activitate si datorita serviciilor profesionale in domeniul securitatii electronice, la nivel european, dispunand de aparturi performante si personal calificat in domeniu, prin intermediul companiei Helincik beneficiati de urmatoarele posibilitati de securizare a spatiilor, interioare si exterioare, din mediul organizational:

  • Sisteme de control acces ;
  • Sisteme de control acces fizic ;
  • Sisteme de intrare ;
  • Sisteme de control acces logic ;
  • Sisteme de pontaj-ideale pentru angajatii companiilor ;
  • Sisteme de ticketing pentru emiterea biletelor de acces ;
  • Sisteme de televiziune cu circuit inchis ;
  • Sisteme de detectie perimetrala ;
  • Sisteme electronice anti-furt produse (EAS).

 

Care sunt principalele avantaje pentru un sistem detectie perimetrala?

Aceasta modalitate ofera garantia protectiei pe arii extinse de suprafete exterioare, detecteaza tentativele de patrundere in perimetrul protejat a persoanelor neautorizate, avertizeaza aceste tentative la dispeceratul conectat sistemului.

Un sistem de securitate exterior precum cel de detectie perimetrala poate fi dezactivat pe portiuni sau integral, in cazul unor lucrari de mentenanta sau a unor situatii speciale.

Care este structura fizica a sistemelor de detectie perimetrala?

Sistemele sunt alcatuite din garduri pentru a impiedica patrunderea in zona protejata, sisteme de supraveghere video, elemente de iluminare, elemente de detectie (senzori, calburi senzitive, etc).

Echipamente de calitate care respecta cele mai inalte standarde din domeniul securitatii si sigurantei perimetrale

Clientii companiei sunt sustinuti in permanenta, printr-un departament special de T-Call Center, care este in permanenta la dispozitia acestora, oferindu-le intrumari si suport tehnic specializat.

Pe langa solutii determinate de sistemele de detectie perimetrala, compania asigura, celor interesati, servicii de mentenanta, service, servicii de comunicatii, sisteme de integrare infrastructura si siguranta electronica.

Contacteaza specialistii, pentru identificarea, implementarea si intretinerea solutiilor optime de securitate prin intermediul tehnologiei recomandate de specialistii Helinick.ro

Date de contact

Telefon: 0742 113 861

E-mail: office@helinick.ro

Adresa sediu central: Eraclie Arion nr. 4, Sector 1 013911, Bucuresti, Romania.