fbpx

Cum se realizeaza un tablou canvas premium?

Pentru a realiza un astfel de tip de tablou, trebuie avut in vedere doua lucruri si anume sa ne gandim la imaginea dorita, dar si la dimensiunea tabloului in sine. Imediat ce a fost stabilita imaginea in sine, tabloul trebuie proportionat in functie de rezolutia pozei, ea fiind calculata dupa spatiul de care dispuneti. Tablourile sunt realizate astfel incat sa se potriveasca unui numar mare de dimensiuni, acestea fiind niste dimensiuni standard in functie de imaginea aleasa.

Imediat dupa ce se stabilesc toate detaliile imaginii respective, aceasta este printata pe canvas, fiind intinsa pe un cadru de lemn. Urmeaza sa se puna agatatorile, iar tabloul va ajunge in final la destinatar, acesta urmand doar sa-l agate pe perete. Orice poza poate fi practic transformata intr-un tablou canvas personalizat, de aceea puteti sa va ganditi la poza pe care o doriti.

Care sunt cele mai potrivite dimensiuni canvas?

Tablourile sunt alese in functie de tematica spatiului de care dispuneti, neexistand practic o regula anume. Totul va tine de imaginatia voastra, dar si de modalitatea prin care realizati decorul. Puteti sa aveti in vedere asadar tablourile tip canvas de dimensiuni mai reduse. Acestea ajung la dimensiuni de 50 de cm latura cea mai mare. Ele se pot monta foarte usor in spatii mai putin generoase, precum in birouri, expozitii foto, dar si in cafenele, hoteluri sau restaurante.

Astfel, pentru tablouri canvas premium cu dimensiuni medii sau mari pornesc de la 50 de cm, ele ajungand pana la 150 cm. Aici putem vorbi despre tablouri in care sunt afisate in spatii cat mai generoase, oferind un aer modern, dar si spectaculos incaperii. Aceste tablouri pot fi insa personalizate foarte bine si cu imaginile clientilor. Se confera in acest fel o unicitate a tabloului prin alegerea de poze cu caracter personal.

Tablourile extra large sunt numite „museum canvas”. Acestea sunt tablouri de dimensiuni foarte mari, in functie de imaginea aleasa, acest tablou fiind unul cu adevarat grandios. El este o solutie decorativa perfecta pentru interioarele avangardiste si spatioase. Un astfel de tablou ar putea imbunatati aspectul oricarei incaperi, el fiind o solutie importanta de avut in vedere. Exista o multime de magazine de unde puteti achizitiona aceste tablouri, acestea reusind sa va faca locuinta un loc mult mai special, pe care cu siguranta il veti aprecia mult. Veti constata ca un astfel de tablou va fi solutia cea mai buna pentru voi.

Tabloul canvas poate sa infrumuseteze orice fel de incapere, acesta fiind o solutie importanta de avut in vedere pentru oricine. Pentru a va bucura de un astfel de tablou, trebuie sa tineti cont de faptul ca materialele din care este acesta realizat sa fie de o calitate cat mai buna. Tabloul acesta poate fi o adevarata opera de arta si poate infrumuseta orice incapere foarte usor. El este asadar o solutie importanta pentru voi, fiind avantajos si din punctul de vedere al pretului. Un astfel de tablou este asadar o solutie de avut in vedere pentru voi si veti ajunge sa-l apreciati extrem de mult.