Cum se imbunatateste potenta?

13 aprilie 2021
Autor:
Sam Distribution SRL

Afla din acest articol cum se imbunatateste potenta in mod natural.

Potenta este capacitatea organismului de a reacționa la stimuli sexuali. Problemele de potență afecteaza milioane de bărbați. Potența este importantă în sensul încrederii în sine la bărbați. Bărbații care au un stil de viață sedentar, fumeaza si au o dieta saraca in nutrienti au cel mai mult de suferit.

Cum se îmbunătățește potența? Cum să-ți păstrezi viața intimă satisfăcătoare?

Probleme de potență - bărbații nici nu vor să se gândească la asta. Din păcate, mulți bărbați nu vor să admită că au probleme de potență și nu merg la medic.

Mulți nici măcar nu știu că problemele cu potența nu înseamnă neaparat ca trebuie sa utilizeze un tratament medicamentos. Potența poate fi mărită prin alte metode. Problemele cu potența nu pot fi subestimate. Este mai bine să acționați mai devreme pentru a diminua cat mai mult riscul unor astfel de complicații. Este mult mai usor să previi impotența decât să o tratezi.

1. Tribulus Terrestris în tratamentul impotenței

Este o plantă al cărei extract se regaseste in compozitia mai multor produse, printre care se numara si Toot Up | Tianli pastile, 8 buc. Planta stimulează producția de testosteron și hormoni tiroidieni. Nu este toxica pentru ficat și rinichi.

2. Maca în tratamentul disfuncției erectile

Este o planta originara din orient. A fost utilizata initial ca afrodisiac pentru potență. Indigenii cred că planta are un efect pozitiv asupra masculinității și disfuncției erectile. Oamenii de știință au dovedit că planta crește rezistența mentală și fizică și previne, de asemenea, osteoporoza. La fel ca si Tribulus terrestris, se regaseste in compozitia mai multor suplimente, printre care amintim pastilele Virility max sau Tianli.

3. Yohimbe pentru probleme de erecție

Disfuncția erectilă poate fi tratată cu acest extract din Africa de Sud. Inițial, planta a fost folosită ca afrodiziac. Funcționează prin dilatarea vaselor de sânge din penis.

4. Ginseng pentru potență

Este un stimulent sexual pentru bărbați. Ginseng tratează impotența prin lărgirea vaselor de sânge.

5. Ginkgo biloba în tratamentul impotenței

Utilizarea acestei plante în disfuncția erectilă se bazează pe utilizarea unui extract din frunzele sale. Acest extract stimulează circulația sângelui și îmbunătățește fluxul de sange.

Înainte de a merge la farmacie pentru cele mai bune pastile de potenta, amintiți-vă că disfuncția erectilă este o afectiune care poate avea diverse cauze, iar cauzele pot fi grupate în mai multe categorii. Cele mai importante dintre acestea sunt cauzele somatice, hormonale și emoționale. Mai precis, disfuncția erectilă poate fi cauzată de:

Tulburări hormonale, cum ar fi deficitul de testosteron.
Modificări vasculare - de exemplu blocarea vaselor de sânge din cauza aterosclerozei; deteriorarea vaselor care furnizează sânge penisului
Boli cronice: ateroscleroză, diabet, insuficiență renală și hepatică, scleroză multiplă, boli cardiovasculare
Boli ale prostatei - hipertrofie de prostată, cancer de prostată
Afectiuni ale măduvei spinării si ale coloanei vertebrale, unde se află centrul de erecție
Luarea de medicamente - de exemplu, antidepresive și antihipertensive
Alcool, țigări și alte produse aseamanatoare.
Stresul pe termen lung.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram