Cum se curata un cort de evenimente murdar

V-ati hotarat sa faceti o petrecere in aer liber sau chiar o nunta. Sau poate o intalnire cu toti membrii familiei dumneavoastra sau o reuniune pentru aniversarea unui numar de ani de la casatorie sau terminarea liceului. Cert e ca va doriti o petrecere in aer liber care sa tina pana tarziu in noapte si aveti nevoie sa fiti preotejati. Si aveti chiar un cort pentru astfel de ocazii, dar care nu este tocmai curat si potrivit pentru un eveniment de o asemenea anvergura. Asemenea pereceri sunt activitati distractive in aer liber pentru prieteni si familie, rude si cunostinte ca sa ca bucurati impreuna. Cortul dumneavoastra ar trebui sa te ajute, ca de obicei. Dar din cand in cand, acest cort se murdareste si trebuie curatat.
Iata cateva sfaturi pentru curatarea cortului dumneavoastra.

Indepartati murdaria. Murdaria inseamna absolut orice, de la frunze, noroi, echipamente si asa mai departe. Asigurati-va ca tot cortul este golit inainte de a face orice operatiune de curatare.

Spalati-l cu furtunul cu apa curata. Frecati cortul pentru evenimente cu o carpa umeda sau o perie moale pe care ati folosi-o pentru spalarea unei masini. Folositi detergenti de buna calitate, nu prea agresivi, special fabricati pentru curatarea unui asemenea echipament, cum este un cort pentru evenimente in aer liber.

Clatiti bine cortul pe ambele parti. Asigurati-va ca va fi clatit foarte bine, deoarece cortul, fiind mare, are tendinta de a colecta uneori apa statuta, de care este dificil de scapat.

Uscati cortul. Puneti cortul in curte sau pe un gard suficient de inalt si lung si lasati-l sa se usuce. Cortului ii poate lua ceva timp pana sa se usuce complet.

Tratati cortul cu lichide care sa il faca impermeabil si sa respinga apa. Utilizati-le peste tot, inscluiv e peretii laterali inferiori ai cortului si pe partea superioara, dar si in partile de jos. Aceste substante trebuie aplicat in timp ce cortul este inca umed.

Daca nu aveti cum sa curatati cortul singuri, apelati la o spalatorie. Spalati cortul la o spalatorie auto. Daca gasiti asemenea serviciu, puteti sa il spalati intotdeauna la o spalatorie auto sau specializata in curatari de obiecte deosebite si apoi sa cereti sa fie tratat pentru a ramane impermeabil.

Daca nu sunteti multumiti de rezultat sau nu aveti timp si spatiu ca sa faceti aceste operatiuni de curatare, uscare si tratare, cea mai simpla solutie este sa inchiriati corturi de la TentEvent.ro. Ei au o multime de modele de corturi pentru evenimente in aer liber, inclusiv modelul Pagoda care este atat de cautat in ultima perioada pentru ca este eficient. Asa veti avea o petrecere care va fi si la moda, si sigura, si mai scapati si de o multime de batai de cap.