Cum se curata jucariile sexuale

papusi gonflabile

Jucariile sexuale sunt, fara dubiu, una din cele mai placute inventii ale societatii moderne actuale. Vibratoarele, spre exemplu, precum si papusile gonflabile au aparut in urma cu foarte multi ani insa sunt in permanenta perfectionate si imbunatatite. Ceea ce putini utilizatori cunosc in legatura cu jucariile sexuale este ca acestea nu sunt transmisibile, nu pot avea mai multi utilizatori si cel mai important, trebuie curatate foarte bine dupa fiecare utilizare. Bacteriile din vagin sau din anus trebuie inlaturate inainte ca jucariile sa fie reintroduse. Iata un ghid complet de curatare a jucariilor sexuale pentru ca acestea sa nu afecteze starea de sanatate a utilizatorilor.

Reguli de curatare a jucariilor sexuale | amsterdamsexshop.ro

jucariile sexuale

Jucariile sexuale se curata in functie de materialul din care sunt realizate, dar si in functie de alte criterii importante. Spre exemplu, jucariile sexuale cu baterii nu se introduc in apa, nu se spala sub jet de apa, iar cel mai important lucru este ca oamenii sa respecte indicatiile de pe ambalaj.

In general, jucariile sexuale se spala cu apa calduta si sapun, se sterg cu gel antibacterian sau cu servetele umede cu rol antibacterian. Utilizatorii de jucarii anale trebuie sa puna mai mult accent pe curatarea acestora, fiindca in anus se ascund multe bacterii si nimeni nu isi doreste o infectie in aceasta zona.

In plus, nu se recomanda folosirea jucariilor pentru penetrare anala si vaginala, chiar daca acestea sunt spalate foarte bine. Regulile de igiena trebuie sa fie foarte bine respectate. In plus, jucariile sexuale nu trebuie pastrate sub lumina directa a soarelui, ci mai degraba in ambalajul original, intr-o cutie sau intr-o punga si ferite de praf si de razele soarelui, dar si ferite de accesul animalelor de companie sau al copiilor.

Acestea sunt cele mai importante reguli de dezinfectare si curatare a jucariilor sexuale pentru a preveni aparitia ranilor, a infectiilor, a anumitor boli care se dezvolta din aceasta cauza la nibelul vaginului, anusului sau penisului.

Daca doriti sa achizitionati diverse produse dintr-un sex shop, accesati http://amsterdamsexshop.ro/ .