fbpx

Cum se alege imprimanta fiscala potrivita afacerii tale

Sistem ERP

In general, toate afacerile care implica vanzarea de bunuri sau prestarea de servicii necesita prezenta si utilizarea unei imprimante fiscale. Acest dispozitiv este net superior unei case de marcat, indeosebi cand vine vorba de o imprimanta cu jurnal electronic. Imprimanta fiscala este unul din cele mai apreciate produse care se vand in magazinul online https://attosoft.ro/ .

Criterii de selectie imprimanta fiscala

Inainte de toate, clientii trebuie sa inteleaga de ce au nevoie de o imprimanta fiscala si care sunt avantajele folosirii acesteia. Imprimanta fiscala este un dispozitiv pe care oamenii se pot baza pentru bunul mers al afacerii, pentru o perioada lunga de timp, nu numai pentru cateva saptamani sau luni. Astfel, imprimanta fiscala trebuie sa fie durabila, mobila, sa aiba o viteza mare dar si functii speciale si software.

Aceste dispozitive au incluse functii diversificate, care permit utilizatorilor atat sa scoata bonuri fiscale, cat si bilete nefiscale. Nu pot functiona cu un soft propriu, asadar trebuie conectate la un computer. Cele mobile sunt dotate cu sistem bluetooth care permit conectarea rapida si fara fir. Oamenii trebuie doar sa acorde atentie distantei la care imprimanta se afla de computer.

Cea mai buna imprimanta fiscala nu exista, insa exista dispozitive suficient de bune atat pentru afacerile medii, mari, cat si cele foarte mari. Imprimanta fiscala este special creata si adaptata pentru a corespunde legilor si cerintelor legislative din tara. Compania AttoSoft ofera clientilor posibilitatea de a-si alege produsul potrivit firmei lor. Aceasta vine cu solutii mobile, solutii moderne care corespund nevoilor actuale, solutiilor complete si inovatoare, indreptate catre dezvoltare si un viitor mult mai frumos.

Compania AttoSoft este infiintata in anul 1995 si de atunci ofera clientilor solutii de dezvoltare pe piata, programe de contabilitate, gestiune, de facturare, financiar-contabile, programe de salarizare, aparatura fiscala iar lista poate continua. Solutia potrivita la momentul potrivit – asa poate fi descrisa oferta companiei in ceea ce priveste imprimantele fiscale.