Cum schimbă o centrală pe peleți viața unei familii?

În momentul în care ai o familie și locuiești la casă te gândești cum să eficientizezi modul de încălzire a locuinței. Mai mult decât atât, dincolo de preocuparea legată de temperatura în anotimpurile reci ești interesat/ă și de modul în care vei obține apă caldă la un cost cât mai scăzut, dar la un nivel constant.

O centrală peleți îți va lămuri cu rapiditate o astfel de dilemă. De altfel, majoritatea familiilor care au experimentat această formă de încălzire și-au declarat satisfacția legată de nivelul de economisire și confort furnizat de o centrală alimentată cu peleți.

Schimbă în bine viața familiei tale cu o centrală pe peleți!

Cu siguranță că atunci când iei în calcul o astfel de soluție pentru locuința ta, o să te gândești la preț. Un cazan peleti reprezintă soluția care implică anumite costuri, dar, dat fiind faptul că astăzi există o gamă extinsă de variante, prețurile centralelor pe peleți este în scădere. Te poți convinge de acest lucru pe Qmag.ro, acolo unde găsești modele cu prețuri incredibile. Privind dincolo de costurile de achiziție, amortizarea investiției și rezultatele obținute sunt de natură să te convingă instant.

O centrală pe peleți este una dintre modalitățile cele mai simple de a-ți dota locuința cu o sursă de încălzire ecologică. Gândește în perspectivă! Nu peste puțin timp, resursele naturale vor ajunge la un nivel foarte scăzut, ceea ce va însemna costuri foarte mari pentru gazele naturale și energia electrică. Ca să nu mai vorbim despre lemnul de foc, pădurile fiind din ce în ce mai puține, iar protejarea lor o problemă de stat!

O centrală pe peleți de 15 kW consumă aproximativ 2, 6 tone de peleți pe an, în condițiile în care locuința este bine izolată și nu sunt pierderi de căldură. Una de 30 de kW va ajunge la un consum de 5, 3 tone/an, dar această centrală este pentru o locuință foarte mare și pentru o familie numeroasă. În general, prețul unei tone de peleți este cuprinsă între 800 și 1100 Lei (pentru cei de calitate superioară), dar, o centrală termică pe peleți, cu un randament foarte bun și optimizările bine realizate, poate să folosească și peleți de calitate mai scăzută.

Rezultatul utilizării unei astfel de centrale pentru familia ta va fi unul de natură să-ți ofere un nivel al confortului foarte ridicat. Iar costurile, raportate la întreg anul, vor fi foarte scăzute, ceea ce înseamnă că familia ta se va bucura de o atmosferă plină de căldură și de o casă ce va fi mereu un adevărat cămin!