Cum sa-ti protejezi eficient articulatiile

Miscarea este esentiala pentru a-ti proteja eficient articulatiile, pentru a mentine sanatatea indiferent de sezon si pentru a obtine energie. Sa fii mereu in forma inseamna sa fii sanatos! Colagenul de băut de înaltă calitate are un efect pozitiv asupra sănătății articulațiilor și sprijină regenerarea naturală a cartilajului articular.
KOLLAGEN 11000 PLUS este produsul revolutionar pe baza de colagen de care ai nevoie daca ai un job ce pune presiune sporita pe articulatii sau care solicita sistemul locomotor. Produsul este disponibil in varianta de 10 fiole dar si intr-un ambalaj economic cu 30 de flacoane la pret de 20.

Indiferent ca alegi sa mergi la sala, sa faci jogging, pilates, yoga sau sa dansezi este bine sa ai in vedere protejarea articulatiilor, iar pentru aceasta te ajuta un aport optim de colagen. DoppelherZ  Kollagen 11000 plus este exact suplimentul de care organismul tau are nevoie. Acesta asigura cea mai mare doza de HIDROLIZAT DE COLAGEN (11 g), sub forma de solutie orala, conditionata in flacoane unidoza, usor de administrat, cu un gust placut de fructe de padure.

Acest produs este recomandat persoanelor care pun presiune sporita pe articulatii, se refac dupa traumatisme osteo-articulare, persoanelor in varsta, sportivilor amatori sau de performanta si persoanelor cu meserii care solicita sistemul locomotor. Contine nutrienti valorosi ce ajuta la reducerea disconfortului de la nivelul ligamentelor, tendoanelor si articulatiilor.

Doppelherz KOLLAGEN 11000 PLUS contine nutrienti esentiali sanatatii si protectiei celulelor, fiind util si pentru persoanele care doresc sa-si mentina tenul tanar, sau sunt preocupate de aspectul si sanatatea pielii, indiferent de varsta.
Un flacon unidoza cu 25 ml solutie orala contine:

  • 11 g hidrolizat de colagen si 100 mg sulfat de condroitina
  • 300 μg Cupru
  • 60 mg Vitamina C
  • 16,5 μg Seleniu
  • 5 μg Vitamina D +

Doppelherz KOLLAGEN 11000 PLUS este disponibil in magazinul sam-distribution.ro si intr-un ambalaj cu 30 de flacoane, suficient pentru o luna de administrare.
Mai multe informatii gasiti online
Afla detalii si mai multe informatii pe https://sam-distribution.ro/doppelherz-kollagen-11000-plus-30-fiole-pret-de-20/