Cum sa ti motivezi salariatii? Cheque Dejeuner iti ofera solutii excelente

4 septembrie 2013
Autor:
Silkweb

Atunci cand conduci o companie, o societate cu mai multi angajati, trebuie sa faci in asa fel incat echipa ta sa fie multumita de tot ceea ce ii se ofera, de la conditii de munca, echipamente, pana la salarii, bonusuri sau prime.

Pentru a motiva salariatul, tu, ca si angajator, trebuie sa ii oferi in primul rand un salariu atractiv, care sa il motiveze inca de la inceput sa isi duca a bun sfarsit atributiile. Nu este suficient sa ii oferi un salariu de care sa fie multumi, pentru ca odata ce salariatul evolueaza, asteapta sa fie recompensat, lucru firesc in orice companie.

Cum poti sa-ti motivezi salariatii si in acelasi timp sa contribui la o si mai buna desfasurare a activitatii societatii tale?

Este simplu. Fiecare salariat, indiferent de compania in care lucreaza, isi doreste sa fie cat mai bun in ceea ce face, pentru a fi rasplatit. Companiile au acum posibilitatea sa ofteze pentru solutii excelente prin care isi pot multumi salariatii si in acelasi timp, sa-i motiveze sa fie din ce in ce mai buni in ceea ce fac.

Fie ca vorbim despre tichete de masa, fie de vacanta in perioada concediilor, fiecare salariat va fi cu mult mai motivat sa se dezvolte cat mai mult si mai bine profesional. Afla mai multe detalii despre avantajele tichetelor de masa, de aici. Atunci cand facem referire la tichetele de vacanta care pot fi oferite ca si prime sau bonus, angajatul va fi mult mai odihnit la intoarcere si cu mult mai multa putere de munca.

Angajatii tineri, proaspat parinti pot fi motivati cu ajutorul tichetelor de cresa ce reprezinta o modalitate eficienta de a pastra stabilitatea echipei de lucru, prin beneficiile oferite de angajator salariatilor deveniti proaspat parinti.

Tichetul cadou - Cadhoc, un alt serviciu oferit de Cheque Dejeuner
, este un cadou modern ce raspunde nevoii unei societati de a simplifica gestiunea si, nu in ultimul rand, de a face economii. Acest tip de cadou poate fi oferit atat angajatiilor, cat si partenerilor de afaceri.

Este foarte important sa stii cum sa-ti gestionezi afacerea astfel incat aceasta sa fie prospera, iar angajatii tai sa aiba motive in plus de a se dezvolta profesional in cel mai scurt timp.

O echipa motivata, o companie de succes!

Cheque Dejeuner iti ofera cele mai bune solutii!

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram